Şimdi Ara

forumdaki ciddi 2000 + nüfusun artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş eskiden 99 falan garip gelirdi ama şimdi 2000 li de gelmiyor 2001 + geliyor ne zaman görsem 2001 2002 liyim diyor bu nedir 12 13 yaşında forumda siyaset yapan yaşımızdan dolayı bizi yargılamayın diyen bebeler hadi 15 + olsa bir nebzede bunlar daha ergenliğe giremiş bizi salak mı sanıyorsunuz diyor .Anladık salak olmayabilirsiniz ama bazı şeyler yaşınız ilerledikçe artar bu ne kardeşim 13 yaşında herşeyi bilmiş havaları genelleme yapma diyeceksiniz gördüğüm ABARTMIYORUMHEPSİNDE VAr

içimi dökmek istedim yaşlandığımı farkettim 90 " lı nesilde artık bitti

• 96 dan sonrası çöp
  • İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar.

ben hepsi ile dalga geçiyom çok hoşuma gidiyor onlarla dalga geçmek hahah bak yine aklıma geldi @Limonlu Maden Suyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kay are m

İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar.

ben hepsi ile dalga geçiyom çok hoşuma gidiyor onlarla dalga geçmek hahah bak yine aklıma geldi @Limonlu Maden Suyu

Blok artık umrumda bile değilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  forumdaki ciddi 2000 + nüfusun artışı
  • böyle giderse zaten yaş ortalaması iyice düşecek , hani bi oyun popüler olur oynarsın sonra oyuna küçükler girince tadı kaçar seviye düşer ya aynı öyle olacak forum ileride iyi , günlük kullanıcılar bırakacak. demedi demeyin . ha ben büyük müyüm fazla büyük sayılmam 95 doğumluyum ergenlik falan kalmadı bizde.
  • 95 iyi, 96-97-98 Son demlerdi. 2000 sonrası iş yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar.

Sana çok mu yüklendi forumdaki abilerin.. Üzme kendini. Büyüyünce sen de yaparsın..
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamkat -- 9 Ağustos 2014; 23:06:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

quote:

Blok artık umrumda bile değilsin

hahhahah seni nasıl rezil ettiğimi göremicen

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

96 dan sonrası çöp

96lı mısın qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Ağustos 2014; 23:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat Tarçın

quote:

Sana çok mu yüklendi forumdaki abilerin.. Üzme kendini. Büyüyünce sen de yaparsın..

hahhah laf mu koydun sen aslanım dönünce arkana yaslarım uzaa şimdi buralar hep benim

• 89 sonrası nesil %90 çöp Esrar bu nesilde alkol küçük yasta zina bonzai bilmem ne 90 yıllarda cocuk olmak nere 2005 2010'da çocuk olmak nere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hahhah laf mu koydun sen aslanım dönünce arkana yaslarım uzaa şimdi buralar hep benim

Blokta gecikmişim, siz gecikmeyin. 2000liler çekilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

96 dan sonrası çöp

97 olmazmı yav
  • Çoğu lol bölümüne geliyor sonra konu dışını keşfediyor gerisi malum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Blokta gecikmişim, siz gecikmeyin. 2000liler çekilmez.

hala bişi yaptığını sanıyon dimi tam beyin artığı sın ben senden büyüğüm aslanım çırpınsanda fayda etmez ve bu senin peceteden fırladığın anlamına gelmez asıl velet budur aklı sıra bana oyun oynuyo hahahha oh ohh toz ol şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

89 sonrası nesil %90 çöp Esrar bu nesilde alkol küçük yasta zina bonzai bilmem ne 90 yıllarda cocuk olmak nere 2005 2010'da çocuk olmak nere

98'liyim alkol hariç dediklerinin hiçbirini yapmıyorum

Oda genelde ailemin yanında içerim arkadaşlarla evde içeceğim zaman da haber veririm mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 9 Ağustos 2014; 23:19:12 >
  • 95 sonrası yalan 95 te bile ağır kayıplarımız var.
  • 97 olurda 98 dahil gerisi boş
  • 97liyim gayet duzgunum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.