fazla yapan yok ama olmali daha iyi olur herkesi goruruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fazla yüklenmeyin gursellonline'a.
hayır stream hakkında konularda açılıyor nasıl yapılır vs. ayrıca turnuvalar ünlü yabancı streamerlar falan birsürü konu oluyor
Çok mantıklı.Onlarca konu var burada streama başladım, yayın yapıyorum hedö hödö diye.Birleşmesi faydalı olur.
Sarhoş kafayla gene iyi düşünüyon.
Guzel fikir ama aktivite bolumunun acilis amaclarindan biriside buydu. Stream icin ayri alt bolum ne kadar gerekli oncelikle onu kararlastirmaliyiz bence.
Guzel fikir ama aktivite bolumunun acilis amaclarindan biriside buydu. Stream icin ayri alt bolum ne kadar gerekli oncelikle onu kararlastirmaliyiz bence.
aktivite deyince aklıma daha çok etkinlik buluşma birlike lol oynama custom game gamex tarzı şeyler geliyor aklıma bilmiyorum..
Resim/Video bölümü var, stream de bir video sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
lol genel diye bir bölüm var genel herşeyi kapsıyor
Olursa çok iyi olur. Hatta kaliteli streamerlara rütbe filan hahayt. Bende şubat ayında başlıyorum hayırlısı yeni bölümü bekliyoruz gursellonline :)
Yeni bölüm açılsın. Hatta ünlü streamerlerin hepsinin kendi konusu olsun, orada tartışılsın olanlar falan. Kirlilik olmamış olur.
Böyle Olursa Diablo 3 Lol Path of exile stream açabilirim ^^
İmkansız gözüküyor ama ortalık yere bir streamda koyabiliriz. Stream seçilir günlük veya haftalık öyle bir şeyde olabilir. Fakat forumun ayarlarıyla oynanmaz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Le Parlé
Yeni bölüm açılsın. Hatta ünlü streamerlerin hepsinin kendi konusu olsun, orada tartışılsın olanlar falan. Kirlilik olmamış olur.
Bu guzel fikir. Hemen notlarima kaydediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Criminal
İmkansız gözüküyor ama ortalık yere bir streamda koyabiliriz. Stream seçilir günlük veya haftalık öyle bir şeyde olabilir. Fakat forumun ayarlarıyla oynanmaz herhalde.
Daha once benzerini Free Herolar ve Indirimler icin konustum ancak forum henuz bu sistemi desteklemiyor.
Gurcell bey amca boşver. Zaten lol genel bölümünde az konu dönüyor bu aralar. Fazla karmaşa olursa açarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: erynch
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
lol genel diye bir bölüm var genel herşeyi kapsıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme