Şimdi Ara

Forumda sekme açınca çalan saçma müzik ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden kapatılıyor bu. Müzik çaldıran reklamı bulamadım bir türlü. nasıl bir saçmalıktır bu. hoparlörü kapatarak mı girmek gerekiyor artık foruma?

• aynen bugün de benim başıma girdi hangi sayfaya girsem bir müzik açılıyor kapatamıyorum da bulamıyorum nerede olduğunu _
  • Dinlemeniz için koyuluyor o reklamlar. Sen televizyon izlerken reklam çıkınca kanalı değiştirirsin değil mi? Bunda da aynı mantık var. Beğenmiyorsan girme siteye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 24 Temmuz 2015; 18:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Dinlemeniz için koyuluyor o reklamlar. Sen televizyon izlerken reklam çıkınca kanalı değiştirirsin değil mi? Bunda da aynı mantık var. Beğenmiyorsan girme siteye.

O televizyon hocam bu internet çok farklı şeyler hem burda 5 dk yazı okuyoruz gıcık ediyor insanı
  • AydoSkull99 kullanıcısına yanıt
    Tamam ama yöneticiler böyle olmasını istiyor ve site onlara ait.
  • quote:

Dinlemeniz için koyuluyor o reklamlar. Sen televizyon izlerken reklam çıkınca kanalı değiştirirsin değil mi? Bunda da aynı mantık var. Beğenmiyorsan girme siteye.

Hocam sakın yanlış anlamayın ama sizleri anlamakta güçlük çekiyorum.

Bir an sizin mesajı okurken sizin çok akıllı üst zeka birisi olduğunuzu bizimde kendimizin resmen sal...k olduğunu anlıyorum.

Bizlerde biliyoruz televizyonlarda film arası veya dizi arası giren reklamları ama bu konu ile ne ilgisi var ?

Benimde çalışmış olduğum şirkete ait web sitesi var ve müzik yayınlı yalnız müzik sevmeyenler içinde anasayfa menüsünde ses kısma bölümü var bu iş böyle yürür zorla dinleterek değil ;)

Burada arkadaş yardım amaçlı bir yazı açmış tek istediği bu zamansız çalan müziği kapatmanın bir yöntemi varmı diye soruyor sizin verdiğiniz cevap "beğenmiyorsan girme siteye" yani

nasıl bir anlayış yada yardımlaşma şeklinizdir bu bilemedim kusuruma bakmayın lütfen. Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş yerimde bilgisayar kullanıyorum aniden açılan sesler müzikler işimde müşterilerimizi rahatsız etmesinden

hoşlanmadığım için kapatılacak kısmını bilmek için yazdım, sizin gibi beğenmiyorsan git yerine çözüm yolunu biliyorsan mesaj yazabilirsin ama hakaret yada sert konuşmanın bir anlamı yoktur.

Amacım sizinle yada bir başkası ile tartışmak değil sadece üslup şekliniz itici geldiği için yazıyorum. iyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

Bir an sizin mesajı okurken sizin çok akıllı üst zeka birisi olduğunuzu bizimde kendimizin resmen sal...k olduğunu anlıyorum.

Bizlerde biliyoruz televizyonlarda film arası veya dizi arası giren reklamları ama bu konu ile ne ilgisi var ?

Benimde çalışmış olduğum şirkete ait web sitesi var ve müzik yayınlı yalnız müzik sevmeyenler içinde anasayfa menüsünde ses kısma bölümü var bu iş böyle yürür zorla dinleterek değil ;)

Burada arkadaş yardım amaçlı bir yazı açmış tek istediği bu zamansız çalan müziği kapatmanın bir yöntemi varmı diye soruyor sizin verdiğiniz cevap "beğenmiyorsan girme siteye" yani

nasıl bir anlayış yada yardımlaşma şeklinizdir bu bilemedim kusuruma bakmayın lütfen. Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş yerimde bilgisayar kullanıyorum aniden açılan sesler müzikler işimde müşterilerimizi rahatsız etmesinden

hoşlanmadığım için kapatılacak kısmını bilmek için yazdım, sizin gibi beğenmiyorsan git yerine çözüm yolunu biliyorsan mesaj yazabilirsin ama hakaret yada sert konuşmanın bir anlamı yoktur.

Amacım sizinle yada bir başkası ile tartışmak değil sadece üslup şekliniz itici geldiği için yazıyorum. iyi günler dilerim.

+1905 Yani ekmek alıyorsun içinden kıymık çıkıyor şikayet ediyorsun ozman ekmek alma diyorlar arkadaşın mantıgıda bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi ses yav bana öyle bir ses çıkmadı hiç.
  • bazı eklentilerle ne ses kalıyor ne reklam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

bazı eklentilerle ne ses kalıyor ne reklam

Söyle de bizde kurtulalim bu eziyetten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 26 Temmuz 2015; 9:55:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • attım pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

Hocam bence de yanlış böyle olması ama dediğim gibi site yöneticilerin ve onlar böyle olmasını istiyor. Planlanmış bir durum yani.

• harbiden bir çözümü yok mu arkadaş? bari relax bir müzik falan koyun bu ne zıv zıv kulak zarımızı yırtıyor ki ne alaka böyle bi forumda böyle gereksiz bir müzik ?
  • Müzikte müzik olsa
    Futbol formunda çıkıyor bende
    İki bakamadık

• citizenin en sevdigi müziktir o
    favorisi diye koydu

• Şikayetim var cümle yasakta dillerimi hakim bey bağlasa durmaz gelsin jandarma polis karakolda fikrim firarda mapusa sığmaz eyvaaah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.