Şimdi Ara

Forumda ortak my geo mu patlatsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri öğrenmek istiyorsan tam anlamıyla al. Ben sadece ygs lys hazırlanıyorum ve bence gereksiz. 9.sınıf olsam alırdım. Çözümlü sorular az,test kitabı degil. Formüllerin ispatı var o kitap 1-2 sayfası için üzerinde 5-6 saat yoğun düşünülmesi gereken, açıp a4 e kendin çizimler yapman gereken bir kitap. Onun yerine bireyB gelişim daha cok ise yarar. 10.sınıf olsam alırdım ama şuan karekök lys 5x daha cok isimi görüyor.
  • Geometri öğrenmek istiyorsan tam anlamıyla al. Ben sadece ygs lys hazırlanıyorum ve bence gereksiz. 9.sınıf olsam alırdım. Çözümlü sorular az,test kitabı degil. Formüllerin ispatı var o kitap 1-2 sayfası için üzerinde 5-6 saat yoğun düşünülmesi gereken, açıp a4 e kendin çizimler yapman gereken bir kitap. Onun yerine bireyB gelişim daha cok ise yarar. 10.sınıf olsam alırdım ama şuan karekök lys 5x daha cok isimi görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Geometri öğrenmek istiyorsan tam anlamıyla al. Ben sadece ygs lys hazırlanıyorum ve bence gereksiz. 9.sınıf olsam alırdım. Çözümlü sorular az,test kitabı degil. Formüllerin ispatı var o kitap 1-2 sayfası için üzerinde 5-6 saat yoğun düşünülmesi gereken, açıp a4 e kendin çizimler yapman gereken bir kitap. Onun yerine bireyB gelişim daha cok ise yarar. 10.sınıf olsam alırdım ama şuan karekök lys 5x daha cok isimi görüyor.

Herhangi bir soru bankasından fazla soru vardır hocam bende pdf si var

• Çözümsüz sorular hocam, o kitapta sana bomboş üçgen verip 30 tane ek çizim yapman gereken sorular vardır tahmin ediyorum. Mustafa Yağcı büyük geometricidir. Kitap ygs lys icin değil sadece tam anlamıyla geometri bilimi öğretir insana. Bunun icin kütüphanelerde , evinde kendi başına deli gibi düşünmem kafa patlatman lazım. Ösym ise katlamalı döndürmeli , basit üçgende açı renkli karenin alanı gibi sorular sorar. Şuan 9.sınıf olsam direk alırdım ama sınava 200 gün kala girişmek istemiyorum.

• Kitabı yazan hoca bi kere çok iyi.Kitapların içeriği sanki seninle birebir ders anlatır gibi.Ama bu süreden sonra artık olmaz.Daha çok böyle ispatları öğrenmek isteyenler ve geometriye merak duyanların çözmesi gereken kitaplar.Ama son sınıf olmasaydı çözülmesi çok şey katacak kitaplardan olurdu.Olimpiyat tarzında bir kitap.Şuan için bilindik kaynakların çözülmesi yeterli olunur geo için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 20 Kasım 2017; 23:3:53 >
  • Hocam üçgenleri alınabilir bence ama ya, şimdi bir düşündümde geometriyi baya seviyorum elimin altında kalsın. Arada kurcalar belki sıradışı bir kaç taktik öğrenirim. Üçgenleri alacam sanırım sadece meraktan alsammı ya

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Yöneticiye hakaretten 20 gündür uzaklardaydım. Senin Metin Hoca önerini gördüm bi ara.O günden beri severek izliyorum hocam. O gün yazamadım şimdi yazayım dedim. Yeni açıldı hesap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Kraldır o adam kral. Dörtgenleri cekmis cokgenler eksik ama üçgenlerin yarısı eksik yeniliyor şuan. Cok yavaş çekiyor 15 günde bir 20 dklık video atiyor malesef :/ O adam sayesinde yamukta 3-4formül bilerek tüm soruları yapıyorum. Kitaplarda 30 formül felan var

• Mustafa Yağcı'yı tanırım. O da senin bu kitaba sınava iki yüz gün kala başlamanı istemez emin ol. Hatta bu kitaba direkt sınav amacıyla başlamanı bile istemez bana kalırsa. O doğrultu ve amaçla kaleme alınmış bir eser değil çünkü.

• karataym kullanıcısına yanıt
    Hocam ben almayı düşünüyorum üçgenleri sadece şuan düşünüyorum yani 10 dk önce asla almam diyordum. Sizce faydası olurmu? Alıyımmı acaba ya :S

• Kendi çalışma disiplinine ve inancına bağlı. Ama şunu söyleyeyim alıp biraz çözdükten sonra sınava şu kadar gün kala kafamı buna mı patlatacağım ben deyip hevesin geçtikten sonra da bir kenara bırakma olasılığın yüksek. "Yoran" ve "katan" bir kitap. Ama şu an sadece üçgenler kısmını alıp bitirmen mucize ya da imkansız bir şey mi? Elbette hayır, gayet başarılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Hooke

Hocam sende olmasan kim güzel yayın önerecek bize.

Bu önerilerim ile dalga geçenlerde var hocam

• Beyler tamamı video cozumlu mu ?

• Hiç görmedim yaw :D nerede onlar etiket atsana gülelim az

• Wes7 kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: karataym

Kendi çalışma disiplinine ve inancına bağlı. Ama şunu söyleyeyim alıp biraz çözdükten sonra sınava şu kadar gün kala kafamı buna mı patlatacağım ben deyip hevesin geçtikten sonra da bir kenara bırakma olasılığın yüksek. "Yoran" ve "katan" bir kitap. Ama şu an sadece üçgenler kısmını alıp bitirmen mucize ya da imkansız bir şey mi? Elbette hayır, gayet başarılabilir.

Hocam duman dan bir playlist bide 20 gün ver my geo 1 bitireyim

• My mat ı yazın kullanmayı düşünüyorum sınava Hazırlık için değil zaten yazın tercih leri bekleyeceğime gerçek matematiği uzun uzun anlar düşünürüm sizce nasıl olur? Gerçek derken test testi mantığının dışına çıkmak amacıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarr77

Dalga mı geçiyosun

Ilk defa görüyorum mygeoyu neyin dalgasını geçecem hocam

• Wes7 kullanıcısına yanıt
    YGS LYS kitabı değil tam olarak hocam ama kullanılabilir

Kitaptaki örnekler dışında çözümleri yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.