Şimdi Ara

forumda kaynak ve kanalların AŞIRI abartılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezun arkadaşlarda bu sorunu pek görmedim gördüklerim de genelde bilinçlenememiş mezunlar oluyor. özellikle bu sorunu derece isteyen 12.sınıflarda görüyorum. 12 lerde bu sorun gayet normal çünkü ''şu kaynağı çözmezsen sınava girme!!'' ya da ''matematiği fulledim 345 acil 3d sarmal x y z t a b c d e f kaynaklarını çözdüm sen de çöz'' diye dolaşan çok kişi var. Burada 12 lerin hiçbir suçu yok çoğu 12 bu sorunu yaşıyor.

gelelim soruna. arkadaşlar inanın kimse 345 çözdüğü için o sınavı fullemedi ya da esş kullanan biri sırf esş kullandığı için 14 net yapmadı. yahu bu forumda sadece ygs karekök mat bitirip 2018 tyt matematiği fulleyen adam var. kaynak kanal önemli fakat hiç kimse şu kaynağı çözdü veya çözmedi diye sınavı kaybedip kazanmayacak. çok fazla 345 in üstüne ne çözsem diye konu açılıyor. ne istersen onu çöz 3d sarmal acil hepsi birbirinden iyi kaynaklar. veya durma zamanın varsa 2 tane çöz.

herkes soruyor biyolojiden kanal önerisi diye. selinin üstüne bir de palme reisi dinle ne kaybedeceksin? ya da bekir dinlemedin diye fulleyemeyecek misin?

kaynaklara kanallara bu kadar takılmayın sadece çalışmaya bakın. kendimden örnek vermek gerekirse sene başında geometride z kuralını bile bilmeyen ben sadece birey b çözerek ayt de 1 yanlış yaptım.

biraz tunç kurt gibi oldu ama sayfada sadece ''şu kaynak iyi mi? üstüne ne çözsem'' gibi konular görmekten bıkmıştım.

• %50 haklı %50 haksız bir isyan. Evet bazen aynı konu başlıklarını 3-4 saatte bir görmek sıkıcı olabiliyor lakin bu foruma her geçen gün yeni birileri katılıyor ve haliyle bir kaynak almadan önce ya da bir kaynak bitirdiğinde bir hevesle forumda konu açıyorlar. Bu da onlara motivasyon sağlıyor. Forumu sadece eskilerden ibaret görmeyelim burası sürekli devinim içinde olan bir platform.
  • Haklı bir isyan.
  • Katılıyorum.

Forumun eski takipçileri zaten bu tür konuları açması söz konusu olamaz.
  • doğrusun hocam.
  • 345 en çok satılan kitap neredeyse herkeste var buna bakarsak 100k kişinin derece yapması gerekli (12yim). bana her şeyi forum kattı foruma kaydolmadan önce mat kulübü kolay çözüp şenol dinliyordum(haziran sonları) şimdi her boku yapıyorum ve netlerim forum sayesinde 30 üstü artık(matematik) temelim olmamasına rağmen. 11 içindeki ortalama denemelerim 14-17 arasıydı :D
  • NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Bende forumu keşfettim ve aşırı bilinçlendim eskiden bende hiç ders çalışmazdım bu aralar arttı ve birçok şeyi biliyorum. Benim çevremin çoğunluğu esş,mikailhoca br kaynak vb hiçbir şey bilmiyorken bunları bilmemin bana baya artısı olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 4 5+ çözüm 3d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %50 haklı %50 haksız bir isyan. Evet bazen aynı konu başlıklarını 3-4 saatte bir görmek sıkıcı olabiliyor lakin bu foruma her geçen gün yeni birileri katılıyor ve haliyle bir kaynak almadan önce ya da bir kaynak bitirdiğinde bir hevesle forumda konu açıyorlar. Bu da onlara motivasyon sağlıyor. Forumu sadece eskilerden ibaret görmeyelim burası sürekli devinim içinde olan bir platform.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok doru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok doğru. Bu yüzden kaynak tavsiyesi isteyenlere cevap vermekten kaçınıyorum. Aynı özel ders gibi kaynak işi de çok abartılıyor. Hiçbir kaynak iksir gibi bir şey değil.

• Kesinlikle ya illa para vermeye gerek yok bir şeyi halletmek için.Özümseyerek çözmek bu işin püf noktası.

• Katılmıyorum. Konunun mantığını anladım o zaman her şeyi çözebilirim bence gerçekçi değil. Ne bileyim 345 çözüyosun sonrasında 3D'de hiç görmediğin bir soru çıkıyor sınavda çıksa çok zaman harcayacağın veya çözemeyeceğin bir soru. Şimdi adam bu soru tipini gördü ama ne sayesinde doğru kitap kombinasyonu sayesinde. Çok fazla konu açılıyor soruluyor evet sıkıcı bıkkınlık veren bir durum ama insanların heyecanını anlamak lazım. Hiçbir kaynak size doğru şekilde çalışılmadığı sürece katkı sağlamaz ancak doğru çalışıyorsanız (açıkçası bu, "doğru" ve "özümseyerek" kısmını ben de çok bilmiyorum :D) nüanslarda katkı sağlayacağını düşünüyorum.
  • lnx-x kullanıcısına yanıt
    Hocam bu olay ezber olmuyormu soru tipini ezberliyorsunuz

• yemin ederim gecen gün aynısını düsündüm söyle bi bakarken ne abartmısız be tc abartma timi her zaman is basinda

• lnx-x kullanıcısına yanıt
    sen soru tipi görme mantığıyla ilerlersen patlarsın hocam. bu yıl gördüğün grafik parçalı polinom sorusunu hangi kaynakta görebileceksin? tamamen zeka işi bir soru, öyle soru tipini bilmek falan fayda etmez bu sistemde bi noktada illa ki tıkanırsın
  • d0ru
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam yani soruda ne dediğini anlamıyorum mesela ama o soruda uğraşınca sonrasında çözümüne bakınca bir daha geldiğinde çözebiliyorum. Ama benim aptallığımdan da olabilir açıkçası ne kadar konu çalışırsam çalışayım çözemediğim soru falan çıkıyor forumda mantığını anlayan çözer diyorlar ben de anlıyorum gibi hissediyorum falan ama çıkıyor yani :/ mecbur fazla soru çözmek durumunda kalıyorum
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Elbetteki konunun mantığını anlayan onu soru üzerinde yapabilen adam çözer soruyu (ilk dediğimle çelişmiş gibi oldum ama mantığını anlamak %100 icraate dökeceği anlamına gelmiyor bence). Gidipte konuyu soru tipleri üzerinden kalıba dökmek daha mantıklı demiyorum. Sorular farklı şekilde düşünme yeteneğini geliştiriyor. Ben zaten çok bilmiş olsam geçen sene kazanırdım üniversiteyi ama tekrar kitap üzerinden örnek vericem. 345'teki orijinal soruları çözüp acile geçince sorular alakasız olsa dahi acili çok rahat çözebiliyorum çünkü kafamı farklı yönlerden düşünmeye itiyorum. Çok anlatamadım ama o hissiyattan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnx-x -- 27 Ağustos 2019; 0:32:47 >
  • Çok doğru söylüyorsunuz hocam.İnsanlar bu kaynak-hoca mevzusunu çok abartıyor.Hatta bazı başlıklar açılıyor şu kaynağı çözmezsem fulleyemem mi tarzı.
  • Insanlar farkli bir kaynak duymak icin konu aciyor ama ayni kaynaklari duyuyorlar.Kuzenim bana kaynak sordu gecenlerde,konu calistiktan sonra cozecegim dedi.Karekok diyince yuzunu eksitti.Yanimda youtubeyi acti,hepsinde acil,bilgi sarmal,345 diyorlardi.345+sarmal almis.Sarmali cozemiyorum,konuyu oturtamadim dedi bugun.Kaynagi ogrencinin kendisinin incelemesi lazim,baskasina sorarak olmuyor.Youtubedeki ibrahim demirhan,zeynep bayraktaroglu,omer hayla gibiler cozmedikleri kaynaklari onerip ogrenciye zarar veriyor az da olsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.