Şimdi Ara

Forumda En Fazla Reddedilen Benim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar forumda çok kız konusu açılıyor.Çoğu arkadaşlar yok kıza nasıl açılcam yok red yermiyim diye düşünüp duruyor.Evet bu konu size özgüven vermeyecek ama özgeçmişi sizle paylaşmak istiyorum.

Not:Evet Çok red yedim ama 4 sevgilim oldu kısa-uzun süreli.Yani sürekli kovalayın arkadaşlar..

Tip:4/10

Lise: tam 3 red 2 si yakın arkadaştı ama gönül bu ;)

Twitter:2 red

İnstagram:Daha tanışamadan 4 red.(1 tanesi sonra tanışmak istedi ve kısada olsa birlikteliğimiz oldu.

Dolmuş: 1 Red (kıza yerimi vermiştim.Sonra indiği yerde bende inip eşlik etmek istemiştim.Sonuç:Babasını çağırıyordu)

Dershane:2 Red (İkiside sayısal sınıfındaydı ygsden sonra bizim sınıfa gelmişlerdi onlar yüzünden dershaneye gitmedim)

Araba:1 Red (yolda giderken güzel bir kızın yağmurda ıslandığını gördüm ve gideceği yere bırakabileceğimi söyledim.Sonuç:Kız bindi güzel muhabbet ettik numarasını istedim sevgilim var diyerek vermedi.Ama ben arabanın reno europa oluşundan şüphelendim)

Bonus :İç Çamaşır Mağazası: 1 red(boxer alırken bana yardımcı olan çalışanla baya muhabbet kurmuştum.Ama sevgilim var diyerek numarasını isterken red yedik.Evet Boxer alırken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam boxer alirken bile red yemis

• ;Helal sana koca yürekli adam
  • Hocam ciddiyim.Boxer işi biraz komik ama kızla baya muhabbet kurmuştum.Ama olmadı.

Birde toplam 14 red yedim arkadaşlar var mı artıran?

4 win/14 failed

• Boxer alirken kizin numarasini isteyen çapkın

• helal lan ben 1.5 red gaza geldim yola dvm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu forumda tek tipsiz benim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.