Şimdi Ara

Forumda Eleştirinin Yasak Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuradan da görebileceğiniz üzere varolan şey. Aynı şekilde bir arkadaş daha mesaj atmıştı, benim gibi. Onun mesajı da silinmiş sanırım. Mesajı silen admin de belli değil. Karşı cevap attım ama, otomatik mesaj sanırım. Kimse okuyamaz muhtemelen...

Forumun çok sık çöktüğü zamanlarda -gerçi hala sık sık çöküyor-,"Sık Sık Çöken Haber Sitesi" diye konu açtım. Onu da sildiler. Bu kadar tutucu tavrınızın sebebi nedir? Merak ettim.

Ek: Aman bu konuyu da silmeyin de.

• adminler kraldır onlar ne isterse o olur
  • Dostum orası konudışı değil... Ciddi bi bölüm. Sen benim teknik bölümlerdeki mesajları okusan kim bı sıkıcı adam dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Dostum orası konudışı değil... Ciddi bi bölüm. Sen benim teknik bölümlerdeki mesajları okusan kim bı sıkıcı adam dersin

O konu, konu dışında zaten. Ayrıca donanım bölümünde de olsa aynı eleştriyi yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 13 Ağustos 2013; 22:08:01 >
  • Forumda birkaç admin ajan smith gibi kontrolden çıkmış sanırım kafasına estiği gibi mesaj silip ceza veriyor.Ana makinenin olaya el atması lazım
  • forumun sözlük sanılması kadar berbat olmayan şeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Forumda Eleştirinin Yasak Olması

Şuradan da görebileceğiniz üzere varolan şey. Aynı şekilde bir arkadaş daha mesaj atmıştı, benim gibi. Onun mesajı da silinmiş sanırım. Mesajı silen admin de belli değil. Karşı cevap attım ama, otomatik mesaj sanırım. Kimse okuyamaz muhtemelen...

Forumun çok sık çöktüğü zamanlarda -gerçi hala sık sık çöküyor-,"Sık Sık Çöken Haber Sitesi" diye konu açtım. Onu da sildiler. Bu kadar tutucu tavrınızın sebebi nedir? Merak ettim.

Ek: Aman bu konuyu da silmeyin de.

Birazdan bunu da silerler , içinde din içeren şeyleri mesela gayet sevecen tartışma çıkarmayan bir soru olsa bile anında siliyorlar.Bunu tartışmak için isyan çıkaracak cinsten olmayan , paylaşım amaçlı konularda saniyesinde siliniyor.
    Hükümet baskısı dhde de hissediliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası DH Ne varsa burda var
  • yöneticilere laf etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Birazdan bunu da silerler , içinde din içeren şeyleri mesela gayet sevecen tartışma çıkarmayan bir soru olsa bile anında siliyorlar.Bunu tartışmak için isyan çıkaracak cinsten olmayan , paylaşım amaçlı konularda saniyesinde siliniyor.

Bu yüzden konu dışında "beyler kızla buluşcam yardım!!!11!" "Hangisi daha güzel (SSli)" bunlardan başka bir şey yok. Kaydadeğer, insan gibi tartışılacak konuşulacak her şey yasak. Niye forumda kargaşa çıkıyormuş? Forumun bu lakayt ve laylaylom hali daha iyi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modifiyex

quote:

Bu yüzden konu dışında "beyler kızla buluşcam yardım!!!11!" "Hangisi daha güzel (SSli)" bunlardan başka bir şey yok. Kaydadeğer, insan gibi tartışılacak konuşulacak her şey yasak. Niye forumda kargaşa çıkıyormuş? Forumun bu lakayt ve laylaylom hali daha iyi yani?

Katılıyorum.
    Ayrıca imzan tartışmamıza çok uydu.

• quote:

quote:

Öyle. Adam "Hangi Ayakkabıyı Alayım[SS]" li diyip 20 konu açıyor. Biri de demiyor ki aga bu nedir?

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum.
    Ayrıca imzan tartışmamıza çok uydu.

İnsanlarla seviyeli ve yapıcı bir şekilde tartıştığım bir konuydu, sağolsunlar ortada bir şey yokken uçuverdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.