ben yeni sayılırım ve bu mesajlardan rahatsız oldum... siz açın o zaman güzel topicler de izleyelim! (benim rahatsız olduğum tek konu kız meselesi konuları o da arkadaşların yaşlarıyla ilgili bir şey. girmiyorum o topiclere olay bitiyor)
rahatsız olduğun topice bir daha girmezsin umarım
tartışmada taraf deilim ama, kaliteden bahsediyosunuz yine de laf koyma derdindesiniz bu mu kalite anlayışınız?
Dh Den Te İsteyim İmza olayını Biraz Büyükmek herkez İmzasına Bakıo Yaw
şuan bakıyorumda hep fun cluplar var artık girmek istemiyo canım foruma bence üye alımı durdurulmalı ve kufur eden şahsa hakaret edenler banlanmalı diye dşünüyorum
iyi forumlar..
haklısın arkadaşım gece gircen gece asıl muabbet gece başlıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim
bu ne demek yaa
quote:
Orjinalden alıntı: Déstiny
quote:
bu ne demek yaa
ben de anlamadım açıkcası
bence herşey yolunda...
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Orjinalden alıntı: Déstiny
quote:
bu ne demek yaa
ben de anlamadım açıkcası
tekrar tekrar okuyorum ama anlayamadım hâlâ, msjı yazan arkadaş gelse de tercüme etse şu msjı mrk ettim cidden
Anlayamayacak bir şey yok imza daki resimlerimizi büyütmemize izin versinler diyor ama bunu yani imzadaki resimlerin boyutlarının büyütülmesi için isteği bizim yapmamızı istiyor.
Muhtemelen Knight resimlerinden bir şeyler koyacak. ( Hani şu adı görevi leveli ve national point lerin yazdığı otomatik oluşturulan resimlerden. ) Parantezide kapattığımıza göre açıklama burada biter
tamam şimdi anladım
quote:
Dh den tek isteğim imza boyutunun biraz büyütülmesi, herkes birbirinin imzasına bakıyor yaa
İnanın yarıldım ya, harbiden çözememiştim
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
İnanın yarıldım ya, harbiden çözememiştim
ben de x files ın msjından sonra çözdüm
quote:
Orjinalden alıntı: CaN®
İlk önce post sistemi kaldırılmalı. Üyelik tarihi yazsın kafi bence.
Kodlar müsade ediyor ise bölümlere girme yasağı getirilsin ceza alan kişilere. Mesela konu dışında ceza aldım diyelim, bu ceza ikinci el forumlarına girmeme engel teşkil etmemeli.
Kefalet sistemi getirilmeli.. Kişi ceza aldığında ona kefil olan kişide ceza almalı. Fake kullanıcıların önüne geçilebilir ve seviye yükselebilir.
Modlar biraz daha anlayışlı olmalı. Bu neden böyle oldu dediğimiz de kararlarımızı sorgulamayın gibi cevaplar verilmemeli vs..
Bir nebze rahatlatır bunlar forumu.
defalarca bu mantıklı öneriyi gördüm ama hiçbiri yapılmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
bence herşey yolunda...
dur daha sen yenisin
ben 2 snedir burdayım rahatsız olmuyorum bence tek sorun herkez başkasının konu açmasını bekliyor.eğer ahzırecı değilde paylaşımcı o lursak dahada güzel o lur
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
quote:
Orjinalden alıntı: Macromedia
bence herşey yolunda...
dur daha sen yenisin
ben 2 snedir burdayım rahatsız olmuyorum bence tek sorun herkez başkasının konu açmasını bekliyor.eğer ahzırecı değilde paylaşımcı o lursak dahada güzel o lur
Konu açtık ta ne oldu sanki ? 250 bin üyeli forumda 2-3 kişi dışında herkes bakmış geçmiş. LightBox hakkında yazmıştım. Hatta bazı gerekli yerlerin Dreamweaver da açtığın zaman kaçıncı satırda oldukları dahi yazıyordu. Ama çok kıytırık bir sitede daha yayınladım nerede ise aynı yazıyı, onlarca soru geldi... Teşekkür +1 vs değil SORU...
DH ye insanların neden tıkladığını tartışıyoruz, konulara olan ilgilerini tartışıyoruz, Paylaşımcı oluyoruz da ne oluyor ki ? ama sözde iğnenin üzerindeki kağıdı beyin gücü ile hareket ettiriyorum diye bir de bas bas yalan söyleyen vatandaşın konusu 300 hit alıyor bilmem kaç bin tıklama bizimkisi ise 50 tane, Lan kime lazım lightBox paylaşım konusu ? Ben krendimi niye bu kadar paralıyorum ki
Bence paf üyelik sistemi getirilmeli.Yeni üye olanlar belli bölümlere konu açmayla sınırlayıp topik kirliliğinin önüne azda olsa geçilmiş olur.Paf üyelikten normal üyeliğe geçiş sürecinde ise bu üyeleri takip edilme fırsatı bulunur ve gerekli güveni sağlayan üyeler normal üyeliğe geçirilebilinir.
teknik önlemler nasıl alınabilir bilemem.kalite düştü diye ne yapalım.toplumumuz böyle oldu maalesef.memnun olanlar vardır mutlaka bu durumdan.daha doğrusu ortamın nasıl olduğunu bilmediği için farketmez abi muhabbetinde olanlar vardır.allah kolaylık versin.
Bölümler ve format olmak üzere forumun paraleli oluşturulup, yeni üyeler önce oraya kabul edilebilir, belli bir zaman ve mesaj sayısından sonra bu forum geçişleri onaylanabilir, tabi ki pos sayıları baştan başlamak kaydıyla. Böylece yeni üyelerin forumdan faydalanamama gibi bir şikayetleri olamaz, sadece üye adayı olarak bir geçiş süreci yaşarlar, bu süreçte de yaptırımlar çok daha kuvvetli olmalı bence ki gelen üyeler seçkin ve keliteli olsun. Belli bir süreçten sonra burası Tükiye'nin en fazla üyesi olan değil, aynı zamanda en kaliteli forumu olur.