Şimdi Ara

Forumda çifte standart mı var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gün önce selamın aleyküm .... var dediler geldik diye 1 kereye mahsus olmak üzere mesaj attım konuyla alakasız mesaj diye 4 gün ceza aldım.Ama şuan bile birsürü konuda var ve ceza alan yok bu nasıl iştir?Bir admin banlarken diğeri banlamıyor sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Birisi şikayet etmiştir. Aynı şeyi Locker-z olayında ben yaşadım. İmzama yazdım diye uyarı verdiler ama hala herkesin imzasında duruyor.

Eğer öyleyse ultra çifte standart var madem birisini banlıyorsun diğerlerine de göz yummamaları lazım.
  • @Tri3La Yok ya yemişim öyle kuralı her konudan birinde şuan bile aynı sözler geçiyor hiç m admin görmüyor bunları? Ben cezamı aldım birşey demiyorum ama diğerleri almıyorsa bana haksızlık edilmiş demektir.Eğer o diğerleri banlanmıyorsa demekki birilerinin babasının oğlu.Admin dolu ve hepsi kafasına göre iş yapıyor ne güzel İstanbul.

http://forum.donanimhaber.com/m_38061121/tm.htm

ilk mesaja bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaliyiz.biz -- 25 Şubat 2010; 22:12:08 >
  • Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle dedim 4 gün yedim ben de. olmaz böyle.
    Daha Fazla Göster
  • imzamda lokerz var diye puan aldm
  • Konu dışına her dakika onlarca mesaj atılıyor, biz her mesajı tek tek inceleyemiyoruz 10 tane elimiz, 2 tane gözümüz var. selamın aleyküm ... dediler geldik dalgası için gerekli uyarılar daha önce yapılmıştı ve bunu yazanlara karşı cezai işlem uyguluyoruz, elbette gözden kaçan olacaktır bu yüzden siz de bu tür mesajları şikayet edip bize bildirirseniz gereğini yaparız. iyi akşamlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.