eskiler eksik hep yeni yeni üyeler ayrıca entrika aşk şehvet yalan dolan isyan yok off offf ne olacak bu forumun hali
quote:Orjinalden alıntı: Shairim quote:Orjinalden alıntı: the choosen nedir o eksik olan?? söyle de bilelim... ah bi ben bilsem... o zaman dalga geçiyorsun burada sen. eksik varsa yaz, yoksa yoktur zaten..
quote:Orjinalden alıntı: Shairim her eksik her yere yazılıyo mu... her eksik gibiyse o takma kafana..
quote:Orjinalden alıntı: Shairim quote:Orjinalden alıntı: the choosen ya kendine yada foruma itiraf edemiyorsun... ilginç... bir hayli hemde...
quote:Orjinalden alıntı: the choosen quote:Orjinalden alıntı: Shairim quote:Orjinalden alıntı: the choosen ya kendine yada foruma itiraf edemiyorsun... ilginç... bir hayli hemde... daha açık konuşabilirsin,eminim ben sen de o yetenek var...
yaw shairim, boşver tadını çıar hayatın. o ekisk bu tamam sorgulama.. ne eksik bilemem ama ben varım olmaz mı
nakka james iski cezve eddie olsada biraz neşemizi bulsak cezve sabah 5 te buralardaydı uyuyo herhalde
nakka v james olmalı bence de, ikiside yok sanırım.. cezve ve eddie bir de tatlı ama nakka ve james kadar değil
quote:Orjinalden alıntı: ilhami yeni bir sayfa açalım adıda yazılımhaber olsun oraya taşınalım.ne demişler tebdil i mekanda ferahlık vardır(heralde böyleydi). forumda anarşi baş gösterdi bölücülük faliyetleri başladı