quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN james ın gıtmesı etkılı oldu.. brcu savasay cemizower defector daha sayımmı.forumda bunlara neden olan bı ınsanaltı varlık varken bunlar devam eder .. neler olmuş foruma yaw james niye gitmiş?
yeni bir sayfa açalım adıda yazılımhaber olsun oraya taşınalım.ne demişler tebdil i mekanda ferahlık vardır(heralde böyleydi).
quote:Orjinalden alıntı: Shairim quote:Orjinalden alıntı: Arkadas james eksik evet arkadaş o eksik... James ceza aldı 1 hafta buskinin aman askinin amaaann iskinin yüzünden
quote:Orjinalden alıntı: Shairim sen ölsen boşluğun farkedilmez speed zorlama... allah korusun de yaw . walla adamın başına bi iş gelir sonra vicdan azabı çekersin
korkma be çağrı,kötüye bişey olmaz,hem sen merak etme ona bişey olursa bende çok üzülürüm walla... ALLAH KORUSUN...
quote:Orjinalden alıntı: cagri105 Shairim senin kimi kastettiğini anladım kimmiş çağrı söyle bakiimmm...
quote:Orjinalden alıntı: Basar ben mi eksiktim yoksa? 1 haftadır giremiyodum şimdi girmek nasip oldu ama 15-20 dk'sonra çıkcam tabi bu da büyük bi eksiklik ama ben farketmedim bile...