Şimdi Ara

Foruma yazanlar ve yazılanların profili.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Temel ile dursun adamin birini oldurup yakalanmislar. Hakimin karsisinda ikiside birbirini suclayinca idam cezasina carptirilmislar.
    İdam sephasina ciktiklarinda once temel e son istegi sorulmus
    temel; ananami son bir defa goreyim demis
    Sonra dursun a sormuslar son istegin nedir diye
    dursun; temel anasini gormesin demis

Aziz yildirim nefreti bazi taraftarda oyle buyumus ki tutuklari takimin sevgisinden once gelir olmus.Ay yi elestireyim derken tutuklarini iddaa ettikleri takimi yerin dibine sokar olmuslar.
    Gerci bunlarin fb taraftari olduguda supheli ya ,olsa olsa gfb taraftari olabilir bazilari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_86764489/f_//tm.htm#86764489

Bu konuyu zamanında ben açmıştım,ama beni değiştiren senin bu zamana kadar tek bir tatmin edici açıklama yapmayan,tarla sürmeye totem diyen başkanın.Ama sen aziz yıldırımın müridi olduğu için,bunu anlamanı beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

ha birde son mesajlarına bakman yeterli.. amacını anlarsın zaten.. Adamın bütün mesajları böyle... Admin olsam çoktan sonsuz banı çakardım böyle provatörlere...

Foruma yazanlar ve yazılanların profili....

Haklısın aslında hiç muhattap olmamak lagzım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

-17 yılda 1 i şikeyle alınmış sadece 6 lig kupası
    -Şike yaparak kulubün adını lekeledi,başvurduğu her kurumdan şikeci damgasını yiyerek döndü,uefa çatırdayacak dedi,kendi çatırdadı.Fenerbahçelileri ruhsal olarak çökertti.
    -Yaptığı şike sonucu 3 yıl men aldırttı.
    -7 yıldır şampiyonlar ligine katılamıyoruz.
    -Uefa da bir yarı final ve şampiyonlar liginde oynanan çeyrek finalden başka avrupa da başarı yok.
    -Kendi egoları yüzünden kulubün efsanesi alex'i bir çırpıda silip attı,nisan da şampiyon yapan ersun yanalı istifa ettirmeye zorladı ve başardı,yerine kuklası ismaili getirdi.
    -Aziz istifa seslerini ve muhalefeti bastırmak için taraftarların kombinesi iptal ettirdi,hakkı olmadığı halde.

Aziz yıldırım varken,başka düşman aramaya ne gerek var.

Sen de gelmişsin hala aziz yıldırım diyorsun.Kulubün başına onca iş aşmış adamı savunuyorsun.Aziz yıldırımın müridi olmuşsun,haberin yok.

Sana antu foruma girmeni de tavsiye ederim bu arada.Orada,eskiden azizi savunan adamların artık ondan nasıl nefret ettiğini göreceksin.

Düşüncelerime birebir tercüman olmuşsun ama arkadaşlar Fenerbahçeli olmamakla bile suçlamışlar Anlamadıkları nokta da mesele şikenin var olup olmadığı değil ki, Aziz Yıldırım bu lekeyi bir kere sürdü bu yüzden senelerdir cezalısın artık ne kıymeti kaldı.

Ben de ilk zamanlar şike olduğuna inanmamıştım ama şu an Aziz Yıldırımın şike yaptığını düşünüyorum. Ama şöyle de bir durum var malum sezonda Fenerbahçe 1 şike yaptıysa Trabzonspor'a 5 hatır şikesi yapılmıştır. Galatasaraylı arkadaşlar kabul etmeliler ki Fenerbahçeye karşı bir "kutsal ittifak" vardı.

Fenerbahçeye gelince canını dişine takan Gaziantepi Andre Santosun golüyle zar zor yenmemiz ve gol sonrasında çıkardıkları olayları, aynı sezon Antepin Trabzona gelince daha ilk yarıdan 3-0'ı görmesini unutmadım.

Bucasporun son dakkada Trabzondan gol yemek için uğraşlarını ( bakınız:https://www.youtube.com/watch?v=25CtnuAZu8Q ) ama Fenerbahçeye karşı olan performansını unutmadım.

Ve yine o sezon Lig TV kameralarına yansımıştı hangi takım taraftarı olduğunu hatırlamıyorum tribünden bir taraftarın haftaya Fenerbahçeye karşı oynayacak olan rakip takımın oyuncusuna "şu Feneri yenin ya" diyişini unutmadım:)

• Ulan saftirik ortada Fenerbahçe'mi kalmış da Fenerbahçe'yi konuşalım?Biz Fenerbahçeyi kurtarmanın peşindeyiz.Bir zatın elinde zapturapt altında koskoca kulüp.Fenerbahçe artık bitti, Azizbahçe oldu.Uyanın artık uyanın...

Senelerdir okul açık C blok kombineliyim, bu sene de basketbol kombineliyim mecburiyetten.Gittiğim deplasmanın haddi hesabı yok.Altındaki yaver de link varmı diye aklı sıra alay etmeye çalışmış.Say bakalım sen bi gittiğin deplasmanları da görelim yaver bey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

.Altındaki yaver de link varmı diye aklı sıra alay etmeye çalışmış.Say bakalım sen bi gittiğin deplasmanları da görelim yaver bey...

hmm adana antep trabzon eskişehir antalya mersin (okudugum yer ama istanbulluyum kadıköyde oturuyorum) İstanbul da sayabilirim deplasman olarak mersinden kaç kere otobüs kaldırdım 6-0 lık maça mesela..) hollanda (psv maçı 0-2) aklımda kalanlar.2002-2007 unifeb üniversite başkanıyım.Tribün ve bayrak sorumlusuda oldum.33 yaşındayım ömrümün 10 senesi sadece fenerbahçe ile geçti (2000-2010) bu yüzden 8 yılda bitirdim üniversiteyi. Bence sen birine laf atmadan önce 2 defa düşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

.Altındaki yaver de link varmı diye aklı sıra alay etmeye çalışmış.Say bakalım sen bi gittiğin deplasmanları da görelim yaver bey...

hmm adana antep trabzon eskişehir antalya mersin (okudugum yer ama istanbulluyum kadıköyde oturuyorum) İstanbul da sayabilirim deplasman olarak mersinden kaç kere otobüs kaldırdım 6-0 lık maça mesela..) hollanda (psv maçı 0-2) aklımda kalanlar.2002-2007 unifeb üniversite başkanıyım.Tribün ve bayrak sorumlusuda oldum.33 yaşındayım ömrümün 10 senesi sadece fenerbahçe ile geçti (2000-2010) bu yüzden 8 yılda bitirdim üniversiteyi. Bence sen birine laf atmadan önce 2 defa düşün...

Eyvallah da yaptığın yorum geçmişinle, icraatlarınla çok ters düşüyor haberin olsun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.