Şimdi Ara

foruma pek girmediğim halde yine 3 ceza almışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu artık bıraktım sadece arada sırada konu açmaya girip çıkıyorum birde çok canım sıkılırsa gün içinde 1 veya 2 kişinin konusuna yazıp çıkıyorum
    artık eskisi gibi sürekli sabah akşam girmiyorum çoğu arkadaş gibi nefret ettim burdan ama yinede şikayet meraklıları alakasız resim diyerek butona basmış 3 ceza puan verilmiş durumda

• ceza olup olmadıgını nerden bakıyorsun bende bakayım
  • monarşi sistemi hiç sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

ceza olup olmadıgını nerden bakıyorsun bende bakayım

Üstte bulunan linklerde " uyarı listesi " var oraya bak.
  • konu açıp küfür edersen ceza yok konuyu siliyorlar ama ceza vermiyorlar, cevap olarak hafif argo yaz direk çiziyorlar, 2 önce üyenin biri konu açıp küfür etti hala banlanmadı ordan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

konu açıp küfür edersen ceza yok konuyu siliyorlar ama ceza vermiyorlar, cevap olarak hafif argo yaz direk çiziyorlar, 2 önce üyenin biri konu açıp küfür etti hala banlanmadı ordan biliyorum.

zaten forumdaki kişi sayısı yarıya indi
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

konu açıp küfür edersen ceza yok konuyu siliyorlar ama ceza vermiyorlar, cevap olarak hafif argo yaz direk çiziyorlar, 2 önce üyenin biri konu açıp küfür etti hala banlanmadı ordan biliyorum.

zaten forumdaki kişi sayısı yarıya indi

öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 kayıtlı 500 misafir var
    bu misafir olanlar cezalı olanlar yani forumda 200 kişi var çok az aslında eskiden 1600 kişi vardı demekki forum çöküp duruyor işler yolunda değil bu yüzden kişi sayısı azaltılıyor
  • Bende geçen gün, şu yeni çıkan spor gazetesi ile ilgili açılan konuda attığım mesajda, gazete adını yazmam dolayısyla 4 günlük ceza aldım.Aynı nedenle ceza alan bir arkadaş itiraz etmiş ve cezası geri alınmış,bunun üzerine bende itiraz ettim fakat cezamın geri alınmasını bırak attığım maile cevap bile gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Bende geçen gün, şu yeni çıkan spor gazetesi ile ilgili açılan konuda attığım mesajda, gazete adını yazmam dolayısyla 4 günlük ceza aldım.Aynı nedenle ceza alan bir arkadaş itiraz etmiş ve cezası geri alınmış,bunun üzerine bende itiraz ettim fakat cezamın geri alınmasını bırak attığım maile cevap bile gelmedi.

AYNEN

yöneticiler spor gazetesinin ismine kısaltılmış küfür yazıp banlamışlar beni. benim orada ne demek istediğimi anlamayacak kadar düşüncesiz mi bu yöneticiler tövbe laaa...

• Girmezsen de banlanılanılanılanabilinirsin. ''Hararetin yanında susan dilsiz şeytandır.''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.