Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
75.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle birşeyi yapmamız çok uzun zaman alacağından ne yazık ki yapamayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık olsun. Peki "Mesajların tümünü sil" (seçili veya değil) seçeneği gelebilir mi sadece?
  • Çok tehlikeli bir tuş değil mi o ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Kusura bakamyın anlamadım bir şey

Gülücükleri göster butonuna tıklayınca şu hale geliyor :

[sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

"Daha Çok Gülücük" butonu da olsa çok iyi olur.
  • quote:

Çok tehlikeli bir tuş değil mi o ?

Silme tuşuna bastıktan sonra "Mesajların tümünü silmek istediğinize emin misiniz?"" tarzı bir uyarı çıksa, tehlikenin önüne geçilir diye düşünüyorum. Bi kişi 2 kere de hata yapmaz heralde. Bu arada PM'deki mesajlardan bahsediyorum. Şahsen ben hep temiz tutmaya çalışırım. Hepsini tek tek seçip silmek çok zor oluyor, mesajlar biriktiği zaman.
  • gun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tekrar başıma gelirse geri bildirim yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri dönüşüm kullanmıyor musunuz ?

• quote:

Geri dönüşüm kullanmıyor musunuz ?

Yok zaten tek tek tikleri işaretleyip silmek zor oluyor. Sildiğimiz mesajlar geri dönüşüme gidiyor. Bir de oradan tek tek seçip silmek işkence halini alıyor. Ek bir seçenek olarak hem gelen kutusuna, hem de geri dönüşüm kutusuna "Tümünü sil" özelliği getirilse çok iyi olur gerçekten.
  • quote:

Mobilde yok ana sürümde var siz mobilde de mi istiyorsunuz ?

Aynen ayrica ozel mesaj attim bakarmisiniz

• gelen arkadaşlık isteklerini görmek için adres defterine girmek zorunda kalıyoruz ve ben 2 ay olup kontrol etmediğmi bilirim bence bildirimleri göster 1 arkadaslık isteginiz var tarzı bişey olsa iyi olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Kusura bakamyın anlamadım bir şey

Gülücükleri göster butonuna tıklayınca şu hale geliyor :

[sizer]Foruma Özellik Katanlara Rütbe

"Daha Çok Gülücük" butonu da olsa çok iyi olur.

Hocam cevaplamadınız ?
  • sayfanın sağ tarafında sabit kalan aşağı/yukarı g,t butonları pratiklik sağlar.
    Çok minik şekilde sayfa en üstünde ve en altında var sanırım. Sayfanın herhangi bir yerinde kullanımı sağlanmış olur.
  • Reklamı Geç » kullanıcısına yanıt
    Ekleriz sorun değil.

• quote:

İlginç eklenmemiş mi ? Ekleriz.

Hayır eklenmemiş. Teşekkürler

• quote:

Ekleriz sorun değil.

Teşekkürler.
  • Gün bey. nezaman mobilden bişey şikayet etsem, pc ye geçince ve ettiğim şikayetlere bakınca; ettiğim şikayetin nedenini "diğer" ve şikayet içeriğinide "-- Bilgi verilmedi --" olarak görüyorum. daha öncede başıma geldi bu. yani mobilden şikayet sisteminde bi sorun var ya da hep bana denk geliyo. mobilden şikayet nedenini seçiyorum ve uzun uzun açıklama yazıyorum daha sonrada şikayetiniz iletildi yazıyo ama şikayetlere bakınca hiçbişey yazmamışım olarak görünüyo.

@gun
  • Belki vardır benzeri ama konularda takip et butonu olsa güzel olur.Mesajım bulunsun gibi fakat cevaplananlarda değilde takip etiğim konuda yeni mesajlar olursa direk bildirimlerde görünse çok güzel olur.
  • Merhabalar,

Öncelikle bu konuyu daha önce görmüştüm fakat sanıyorum ki ilk gördüğümde içeriğini yanlış anlamışım. Zira yenilik yaratmak olayında yararı dokunabilecek bir önerim var.
    Bu önerim, geçtiğimiz haftalarda "Futbol" bölümüne de eklenen "yorum oylama" sistemi hakkında. Aslında sanal ortamda çoğu yazı, paylaşım, içerik bloglarında gördüğümüz oylama sisteminin daha iyi ve farklı bir uygulaması var. Bu uygulamada yorumlara verdiğimiz eksi yönde oylama sisteminde, belirli bir sayıda olumsuz oylama almış yorumlar "spoiler butonu" tarzı gizleme veya spam gibi gösterme sistemi içermekte. Bu durumda futbol bölümü için haftalık açılan maç konularında incelediğim kadarıyla ki (neredeyse bütün yorumları okumaktayım) bir çok kez propaganda, kışkırtma, argo, illegal link paylaşımları ve yorumları yapılmaktadır. Aslında bu gibi yorumlarda en az beş adet eksi alan yorumların üyelere gizlenmesi hususu, forum için yararlı nitelikte olabilir.

Alttaki mesaj, blok butonu cevabına karşı savunma olarak (tekraren ikinci bir soru/mesaj verilmemesi için) yazılmıştır.
    Eğer savunma olarak blok tuşunu önerecekseniz cevabımı şimdiden vereyim. Bildiğiniz üzere bu buton, sadece o kişinin yorumlarını bize göstermemekte. Ancak yine diğer üyeler için görülebiliyor olmasının bir fark yaratacağını sanmamaktayım.

Teşekkürler
    @gun

• @gun
    Hocam aklıma geldide şimdi üyeler için bir ajanda sistemi kursanız mesela ayın 20 sine bi randevu yazsak saatli sonra 5-6 saat öncesinde bize uyarı gelse bi randevunuz yaklaşmıştır diye ?
  • Facebook olsakta yapsak keşke. Ama o kadar çok şey varki yapılacak buna sıra gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.