Şimdi Ara

Foruma özel Alan Wake's AA çekilişi!! - Verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu nereye açacağımı bilemedim bende genele açtım

Elimde "Alan Wake's American Nightmare" var bunu forumdan birine hediye etmek istiyorum Çekiliş linki aşağıda, bu sitede açmamın sebebi fake üyelikleri ve çoluk çocukları engellemesidir -siteye kayıt olmak için belirli bir miktarın üzerinde para harcanmış steam hesabı gerekli- Çekiliş süresini 1 ay ayarladım kazanana bizzat steam üzerinden verebilirim veya email olarak gönderirim bilmiyorum hele bi çekiliş sonuçlansında

Site ne diye soracak olursanız böyle insanların birbirlerine hediyeler verdiği çok güzel bir ortam sistem kazananı kendi belirlediği için en adil yöntem olarak bunu düşündüm.

http://www.steamgifts.com/giveaway/5fmC7/alan-wakes-american-nightmare

Foruma özel Alan Wake's AA çekilişi!! - Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 4 Temmuz 2013; 1:21:51 >

• Humble Bundle'da 1$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki biz fakiriz. Belki steam üzerinden oyun alamıyoruz. Belki origingiyiz.

• Güzel hoşda, ne kadar miktar para harcamış olmamız gerekiyor bende cs 1.6 cs go cscz dota2 falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Humble Bundle'da 1$

Miktarın ne önemi var

O zaman güle güle @ForbiddenShadow
    Hatırlamıyorum desem yalan söylememiş olurum ben kayıt olalı baya bir zaman geçtide @moxy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 6 Haziran 2013; 8:10:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediye gelen Metro 2033 vardı. O sayılır mı :( Bir de 30 tane dota 2 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Hediye gelen Metro 2033 vardı. O sayılır mı :( Bir de 30 tane dota 2 var.

Sayılırda yetmez kotayı doldurmaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece "Katılmak istiyorum" diyeydik ya? Tüh, bu da kaçtı...
  • Katilmak istiyorum.

• "Please change your Steam profile to public to complete the verification process." Diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

"Please change your Steam profile to public to complete the verification process." Diyor

hesabını public yapman gerekli arkadaşlar bir siteye kayıt olmak bu kadar zor olmamalı

• valla alan wake için uğraşamıycam zaten hesabımı bir kere public yaptım başıma gelmeyen kalmadı :) neyse fps türünde birşeyler dağıtıyorum dersen 1.sırada gelirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

valla alan wake için uğraşamıycam zaten hesabımı bir kere public yaptım başıma gelmeyen kalmadı :) neyse fps türünde birşeyler dağıtıyorum dersen 1.sırada gelirim :D

benim 2-3 senedir public başıma bir şey gelmedi

• Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $94.94.

• We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $64.98.

100 dolar üzeri alışverişmi yapmamız lazımmış benmi yanlış çeviriyorum

Steamdan sadece mount&blade pakedini almıştım ne oluor ya nie katılamadım anlamadım çorba yaptım yine

Alan wakeide severdim

Dota 2 ler bu arada steam tarafından hediye geliyor beyler paralı değil.

Hocam bence çekilişi sen kendin yap kazanan steamdan eklesin seni ver oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 6 Haziran 2013; 20:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $64.98.

Steamdan sadece mount&blade pakedini almıştım ne oluor ya nie katılamadım anlamadım çorba yaptım yine

Alan wakeide severdim

Açıkçası random.org vs uğraşmak istemediğim için bu siteden açtım çekilişi hem dediğim gibi çoluk çocuk ve fake üyeliklerde engelleniyor. Rp çekilişi yapsaydım "çekilişe katılmak istiyorum" tarzında açardım zaten

Bölümden 3 arkadaş katılmış bile en azından nicklerinden öyle anladım

@Yudmud @Le Parlé @GhilleintheMist

• yarin belki bende katilirim bi ara hesabim vardi steamde.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $64.98.

Alan wakeide severdim

Açıkçası random.org vs uğraşmak istemediğim için bu siteden açtım çekilişi hem dediğim gibi çoluk çocuk ve fake üyeliklerde engelleniyor. Rp çekilişi yapsaydım "çekilişe katılmak istiyorum" tarzında açardım zaten

Eee biz niye katılamıoooz

/Steamın bu huyunu sevmiyorum. Para yatırmazsan bazı şeylerin kısıtlanıyor çok uyuzuma gidiyor

//Çoluk çocuk yüzünden biz katılamıyoz iyimi Güle güle alan wake güle güle karanlık rüyalaaaar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 6 Haziran 2013; 21:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Alan wakeide severdim

aynen ben katıldım da bişey sorucam, bu siteyi daha önceden biliyodum da hiç kullanmamıştım. giriş için 15p istedi. bende 300 vardı 285 oldu şimdi baktım yine 300 olmuş düzenli olarak geliyo mu o puan?

• Milleti uğraştırırsan bu kadar kendine hediye edersin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.