Şimdi Ara

Foruma Elveda. BIRAKIYORUM ASOSYAL ORTAMI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 20 Mart 2016; 2:49:19 >

• Üyelik Bilgileri Katılım zamanı: 21 Ekim 2012 Mesaj sayısı: 32 2. el mesaj sayısı: 0 Son mesaj tarihi: 25 sn. önce, 23:18 Son giriş tarihi: 5 dk. önce, 23:14 Aktiflik: Şu anda forumda DH, Başka birşey yapıyor
  • Hayırlısı olsun. En iyisini yapmışsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni üyeliğim 1 yılı geciktir bu forumdayım hayırdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

Üyelik Bilgileri Katılım zamanı: 21 Ekim 2012 Mesaj sayısı: 32 2. el mesaj sayısı: 0 Son mesaj tarihi: 25 sn. önce, 23:18 Son giriş tarihi: 5 dk. önce, 23:14 Aktiflik: Şu anda forumda DH, Başka birşey yapıyor

Hoşcakal kanka görünüşe bakılırsa fazla asosyal kalmamışsın
  • bize bunu yapma

• Fazla sosyalleşme demir emilimini engeller hadi boş şans
     Foruma Elveda. BIRAKIYORUM ASOSYAL ORTAMI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 22 Ağustos 2013; 23:22:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geceleri forum kapansın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

bu yeni üyeliğim 1 yılı geciktir bu forumdayım hayırdır ?

/>
  • Dışarıda bi pok yok.Tabi karı var ama herşey karı değil sanal ortamda güzel
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    herşeyi tadında bırakmak lazım sonuçta artık bilgisayardan hevesimi aldım kodlama yı tasarlamayı kurmayı v.s öğrenmek istiyordum ve fazlasıyla öğrendim artık ayrılık vakti.
  • Forumda takılmakla asosyal olmanın mantığını halen anlamadım. Gider sabah , akşama kadar gezer dozar vs. akşam yarım saat bir saat forumda vs. stres atmak için takılabilir. öyle şartlanma olmasına gerek yok. forumda 450 bin küsür üye var, 10 bini aktif olsa 10 bini birden mi asosyal ?

• şimdi başka bir hesapla geri dönersin sen
    ama yinede
  • pc başına oturunca ve forumda takıldıkça daha da takılasım geliyor pc başından kalkıp dışarı gidemiyorum anlamıyorsun herhalde ? bağımlılık yapmakta.
  • Kemâncı kullanıcısına yanıt
    bu hesabım banlanmadığı sürece geri döneceksem de bu hesap ile dönerim zaten
  • csb

• lan forumu bırakıyorum diyorum birinizde kendine iyi bak v.s demiyor yazıklar olsun dh halkına ss atıcaktım atmıyom.
  • Foruma giriyorum, sosyal ağları da kullanıyorum Asosyal değilim. Sorun özgüven eksikliği. Kendinize güvenin. sorun internet ortamı değil

• Dışarı çıkıp kimseyle konuşamadan boş boş yürüyüp eve gelip tekrar dhye gireceksin çok konuşma
  • sen öyle san. en azından burda ki işsizler gibi tutmayan csb ler yazmıyorum.
  • hayırdır kardeş bakkala mı gidiyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.