Şimdi Ara

Forum Yöneticilerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Kac Gun Once Acmıs Oldugum " Speed On CZ Vol1 " Baslikli KOnunun Neden Belirtilmeden Yayından Kaldırılmasını Anlayamadım.. ßana ßu Konuda Bir Cevap Verebilirmisiniz ?
    Silinme Sebebi
    24 Saate 950+ Review Olmasımı ?
    Yoksa İcerisinde " AHA GENE DC olduk " "Aga Ban Pls " Gibi Mesajlarin Bulunmamasımı ?

YouTube.com Dan Uye Mailime Bir Mesaj Geldi Günün En Cok İzlenen Videosu Olmus.. Üye Oldugum Bir Kac Forumda Topicler Acıldı Bir Okcu Bukadar İyi Olur Vs Diye Benim Tanimadigim İnsanlar.. ßenim Videom Olduğunu Bilmeden Koydular..

Bir Cok Arkadaştan Devamını En Kısa Sürede BEklediklerine Dair Pm Geldi..
    Bir Cok Arkadaş ( Saolsunlar ) Archer i İyi Oynadığımı ve Mumkunse Archer Rehberi Hazırlayıp Hazırlayamayacağımı Soran Pm ler Gönderdiler..

Simdi Benim Takıldığım Konu.. İllegal İceriği Olmayan bir Topic Neden Kaldırıldı.. Veya Var ise Ve Kaldırıldı İse Kısa Bir Pm le Sebebini Belirtmek Cokmu Zordu ?

• Linki tekrar verde bende izliyim. youtube dan olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoM_X -- 30 Ağustos 2006; 6:45:07 >
  • Zaten YouTube Üzerinden Video Yayınlıyorum Rapid Tarzım Değil.. Yarın Bir GUn Birinin Basına Birsey Geldiğinde Zan Altinda Kalmak İStememde Mevzu Bu Diil...
  • link pls
  • NEyin Lİnki ?
  • güzel videoymuş cidden
  • Arkadaşa tam destek veriyorum.. çok beğendiğim güzel bi videoydu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.