Şimdi Ara

Forum Sitesi Kurmak İstiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bir Forum Sitesi Kurmak İstiyorum. Küçük Çaplı Bir Forum Sitesi. Arkadaş Çevrem ve Yakınlarımın Geleceği Orada Zaman Geçirebileceğim ve Tabiki Ekonomik Site Açacağım Daha Önce Hiç Site Açmadığım İçin Size Danışmak İstedim. Bana Uygun Fiyatlı Bir Forum Sitesi Kurmama Yardım Edecek Birisi VaRmı ? Yardımlarınızı bekliyorum

• http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/6558.jpg En Ucuz Paket Yetermi arkadaşlar
  • bedava sunucularda başlayabilirsin.. forum kurmak zor değil sorun olursa yaz yardımcı vb ve wp de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
  • bedava site kuruluyor fakat reklam yapıyorlar. Kendi reklamını alamıyorsun .blogcu.com .tr.gg gibi reklam yapıyorlar ve ben sevmiyorum. Kendi ismini reklam yapmayan bedava bir forum sitesi vaR mı ?

SaygılaR

quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

bedava sunucularda başlayabilirsin.. forum kurmak zor değil sorun olursa yaz yardımcı vb ve wp de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

bedava site kuruluyor fakat reklam yapıyorlar. Kendi reklamını alamıyorsun .blogcu.com .tr.gg gibi reklam yapıyorlar ve ben sevmiyorum. Kendi ismini reklam yapmayan bedava bir forum sitesi vaR mı ?

SaygılaR

quote:

bedava sunucularda başlayabilirsin.. forum kurmak zor değil sorun olursa yaz yardımcı vb ve wp de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_49562450/tm.htm kendim açmıştım ve kendim de bu sunucuyu kullanıyorum.. Kesinlikle reklam yapmıyorlar.. Şayet memnun kalırsan ilerde ücretli pakete de geçebilirsin..

• Kardeşim 1 saatden fazla denedim ama yabancı bişey anlamıyorum o beni aşar. türkçe olsaydı keşke
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

bedava site kuruluyor fakat reklam yapıyorlar. Kendi reklamını alamıyorsun .blogcu.com .tr.gg gibi reklam yapıyorlar ve ben sevmiyorum. Kendi ismini reklam yapmayan bedava bir forum sitesi vaR mı ?

SaygılaR

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_49562450/tm.htm kendim açmıştım ve kendim de bu sunucuyu kullanıyorum.. Kesinlikle reklam yapmıyorlar.. Şayet memnun kalırsan ilerde ücretli pakete de geçebilirsin..

• google chrome ile gir sayfaya tercüme ettir.. :)
    bakburada nasıl kurulacağı yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

google chrome ile gir sayfaya tercüme ettir.. :)
    bakburada nasıl kurulacağı yazıyor

Zaten hep chrome kullanıyorum ingilizceyi türkçeye cevirince çok anlamsız kelimeler cıkıo kelimeler arasında bağlantı kuramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentkral -- 4 Haziran 2011; 13:13:39 >
  • Merhaba
    bilgi@avantajhosting.com eklerseniz uygun fiyatlarla yardımcı olabiliriz
  • Uzmanlaşmış kadro, kaliteli destek ve güvenilir bir yer arıyorsanwww.sistemhost.com adresini ziyaret edebilirsin....
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.