Şimdi Ara

forum sitesi için hosting tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forum sitesi açmayı düşünüyorum.

1.Uygun ve günlük 40-50 online olacak kişiyi kaldırabilecek ve scrip desteği olan.
    ben bi tane buldum isimtescilden önerirmisinizhttp://www.isimtescil.net/hosting/hazir-script/en-ucuz-forum-hosting.aspx
    2.Ne tür ücretsiz forum tavsiye edersiniz.

Usta arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum
    saygılar sevgiler

• Merhaba,

Çözüm ortağınız % 99.9 uptime garantisi ve uygun fiyat ve Yer Sağlayıcı Faliyet Belgesi güvencesi ile Portakal Web 'in sunmuş olduğu kampanyalar mevcuttur.

1- Portakal Web 'e projenizi anlatınız size alan barındırma konusunda sponsor olalım.
    2- İlk ay ücretsiz alan barındırma hizmetlerimizi deniyebilirsiniz.
    3- %30 İndirim kuponumuzdan alan barındırma hizmeti için yararlanabilirsiniz. Kupon kodu : 4AEACQII6J

Bu 3 kampanya çerçevesinde hizmet edinebilirsiniz ve Tek Tık Kurulum ile kolayca internet sitesine sahip olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için lütfen bilgi@portakalweb.com mail atabilir veyawww.portakalweb.com sitesi üzerinden bildirim yolluyabilirsiniz.

Saygılar,

Portakal Web

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

arkadaşlar forum sitesi açmayı düşünüyorum.

1.Uygun ve günlük 40-50 online olacak kişiyi kaldırabilecek ve scrip desteği olan.
    ben bi tane buldum isimtescilden önerirmisinizhttp://www.isimtescil.net/hosting/hazir-script/en-ucuz-forum-hosting.aspx
    2.Ne tür ücretsiz forum tavsiye edersiniz.

Usta arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum
    saygılar sevgiler

Merhaba;

ProIrc Hosting olarak tarafınıza Linux Hosting çözümlerimizi önermekteyiz. Bütçenize uygun olan paketi seçebilir ve alacağınız Linux Hosting hizmeti ile birlikte, SMF, MyBB, PhpBB, vBulletin gibi forumları ücretsiz kurulmasını sağlayabilirsiniz. ( Önerimiz, MyBB'dir. )

Yukarıda bahsi geçen ve bahsi geçmeyen onlarca forum sistemi sistemimiz tarafından desteklenmektedir ve sorunsuzca çalışmaktadır. Hatırlatmak isteriz ki, önemli olan forumun kurulması değildir, eklentilerin de desteklenmesidir, eklentilerinizin de sorunsuz çalışacağını belirtmek isteriz.

Isimtescil isimli firma konusunda görüşlerimizi saklı tutacağız,

Web sitemizi ziyaret edebilir ve çözümlerimizi inceleyebilirsiniz, online olarak siparişinizi verebilir ve ücretsiz forumunuza sahip olabilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• shareware_cun kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hostinger Web Hosting servislerini denediniz mi? Servisle ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.hostinger.web.tr/web-hosting

* %40 indirimimizin de hala devam ettiğini hatırlatmak isterim.

Kontrol panelimizde "Otomatik Yükleyici" mevcuttur ve birçok forum yazılımını içermektedir. Tek tıklama ile forum yazılımlarını ücretsiz/ücretli servislerimize kurabilir ve hangisinin ihtiyacınızı daha iyi karşıladığına karar verebilirsiniz.

Hostinger Türkiye

Takımımız - İletişim - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hostinger TR -- 25 Ekim 2014; 19:22:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    forum sitesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.