quote:Orjinalden alıntı: .MstF. quote:Orjinalden alıntı: _uMaY_ quote:Orjinalden alıntı: hasan.red quote:Orjinalden alıntı: ares_turk quote:Orjinalden alıntı: RaderrR1993 quote:Orjinalden alıntı: oktayd quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı ülen
quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı
quote:Orjinalden alıntı: ugr7 quote:Orjinalden alıntı: C.C.C.P. Çavuş eksik... Yettim Gari... ben de geldim Cavus lazim olur diye şu içtimayı alın da gelin bakayım...
quote:Orjinalden alıntı: Slayer_ quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı />/> la öle bir hararetli okudum ki sonuna bir geldi
quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı
quote:Orjinalden alıntı: scopus quote:Orjinalden alıntı: .MstF. quote:Orjinalden alıntı: _uMaY_ quote:Orjinalden alıntı: hasan.red quote:Orjinalden alıntı: ares_turk quote:Orjinalden alıntı: RaderrR1993 quote:Orjinalden alıntı: oktayd quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı ülen Flood yapcaz nan şidmi bidaha alıntı yapmadın
quote:Orjinalden alıntı: darkdarkprince Er Onbaşı Çavuş Teğmen Yüz-başı Bin-başı Yar-başı Al-başı Ver-başı forumun en iyi esprilerinden birini yapmışsın