Şimdi Ara

Forum profilindeki değişim beni endişelendiriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır burdayım sınava 3. girişim. Düzeyin bu kadar düştüğünü görmedim. Geçmiş yıllarda derece çıkaran öğrencilerin ilişki kurma biçimi ile şimdinin öğrencilerinin "Sıralamamı tahmin edene .. TL" şeklindeki başlıklarını görünce, "Forum yapamadıysa kimse yapamamıştır dolayısıyla sonuçlar 2019'dan iyi gelir" düşüncesinin aslında bir yanılgıdan ibaret olduğu ihtimali beni endişelendiriyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle zaten

• Al benden de p kadar.

• Gecen senede burda olmasak yicen bizi. Geçen senede aynı başlıklar açılıyordu 1. Çıktı ilk 1000de 10larca kişi vardı

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Tercih dönemi kalpli, cicekli bana ne gelir basliklarini görünce kafayi yiyecek demek ki ajskks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 1 Temmuz 2021; 18:58:3 >
  • Bence insanlar sadece derdini paylaşmak istiyor forumdan tahmin bekleyen kişilerin de içinden benim sıralamam bu dediğini sanmıyorum herkes halinden anlayan insanlarla konuşmak istiyor normal olarak

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Kalpli, çiçekli bana ne gelir diye sormak ile sıralamamı bilene 100 TL vereceğim deme arasındaki farkı fark edememek. İşte tam da bundan söz ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İhsanoğlugaffur kullanıcısına yanıt

Tm en vizyonlu sensin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.