Şimdi Ara

Forum o kadar garip ki :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir maç ile şampiyon ilan eder, ertesi hafta asar keser.
    Bir maç ile bir topçuyu kral ilan eder, ertesi hafta yerin dibine sokar.
    Çok örner veririm daha böyle ama yeter bu ikisi

Az sabırlı olun beyler bu ligde hiç bir belli olmaz ligin son 3 haftasına kadar şampiyonuz vs.. diye kimse demesin lütfen forum da kirleniyor insanları tahrik ediyorsunuz. Ne hikmet ise bana troll diyen adamlar yapıyor bunları hep şimdi 50 tane konu açılacak şampiyonuz o ye falan filan

• maçın galatasaray ile alakası yok. öyle ya da böyle tek rakibimiz puan kaybediyor iki haftadır ve puan farkı 4'e düştü. bizim formumuz arttı onların düştü. kendi bölümümüzde isteyen istediği gibi konu açıp konuşabilir bunun hakkında.

not: fenerin penaltısı verilmedi, faul yoktu ama egemen abarttı kart'ı haketti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

maçın galatasaray ile alakası yok. öyle ya da böyle tek rakibimiz puan kaybediyor iki haftadır ve puan farkı 4'e düştü. bizim formumuz arttı onların düştü. kendi bölümümüzde isteyen istediği gibi konu açıp konuşabilir bunun hakkında.

Ve kendinizi rakip takım taraftarı yerine koyup yorum atın. Dalga geçilecek bir durum yok haftaya sizde yenilir iseniz aynısı size de yapılır o zaman empati kurmak lazım diyorum çöp olucak bak 15 dk sonra bölüm çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

maçın galatasaray ile alakası yok. öyle ya da böyle tek rakibimiz puan kaybediyor iki haftadır ve puan farkı 4'e düştü. bizim formumuz arttı onların düştü. kendi bölümümüzde isteyen istediği gibi konu açıp konuşabilir bunun hakkında.

Ve kendinizi rakip takım taraftarı yerine koyup yorum atın. Dalga geçilecek bir durum yok haftaya sizde yenilir iseniz aynısı size de yapılır o zaman empati kurmak lazım diyorum çöp olucak bak 15 dk sonra bölüm çöp

ne demek istediğini anlıyorum ama artık o duyarlı kişilerden olmayacağım ben. çünkü her takımın taraftarı (özellikle fenerbahçeliler) yapıp yapıp kendi başlarına gelince aşırı tepki gösteriyorlar. özellikle fenerbahçe dememin sebebi beşiktaşın, galatasarayın adına böyle kararlar verildiğinde güllük gülistanlıkken bi maç başlarına geldi çıkarttıkları yaygaraya bak. durum bu iken kendimi yoramam böyle böyle yapmayın diye.

• quote:

quote:

quote:

ne demek istediğini anlıyorum ama artık o duyarlı kişilerden olmayacağım ben. çünkü her takımın taraftarı (özellikle fenerbahçeliler) yapıp yapıp kendi başlarına gelince aşırı tepki gösteriyorlar. özellikle fenerbahçe dememin sebebi beşiktaşın, galatasarayın adına böyle kararlar verildiğinde güllük gülistanlıkken bi maç başlarına geldi çıkarttıkları yaygaraya bak. durum bu iken kendimi yoramam böyle böyle yapmayın diye.

Adın troll olur benden uyarması

• quote:

Meyreleş in insanlık dışı faulun de ekleyelim net kırmızı karttı sarı kart verdi.
  • quote:

Adın troll olur benden uyarması

kimin ne dediği pek umurumda değil hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.