Şimdi Ara

Forum kalitesi, kilitlenen konular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda yapılan kısıtlamalar ile doğru düzgün paylaşım yapılmaz oldu, seviye iyice düştü. Dünkü çok merak edilen, çok faydalı olduğu düşünülen auris-golf ve diğer c segment araçları içeren karşılaştırmalı test konusu bile kapatıldı.

Herkes tarafından faydalı görünüyor ama forum kuralına aykırı diye kısıtlanıyor, kapatılıyorsa buradaki arıza konuda değil, forumun katı kurallarındadır. Böyle adamakıllı başlıklar göremeyeceksek öyle forumu kim ne yapsın? Konuyu kapatmak yerine neden katı kuralları değiştirmiyorsunuz?

Forumda bir daha paylaşım yapmamaya, tepkimi koymaya karar verdim. Duyarlı arkadaşları da davet ediyorum. Bütün kurallar dh çıkarları çerçevesinde olmamalı, daha özgür, daha geniş, daha açık olmalıdır.

• Hocam fotolar silininceye kadar konu normal akışında devam ediyordu. Tam olması gerektiği gibi.
    #direnotomobilgenel
    Birde ne güzel demişler gelen gideni aratır diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili @commandx konumuz kapatıldığı gibi cevap verme hakkımızda özel mesaj olarak sınırlandırıldı.İşi sürekli ''REKLAM YAPIYORSUNUZ'' olayına getirenlere söyleyecek çok şeyim var.Ama sırası geldiğinde biz yılmayız yorulmayız testimizi de yaparız karşılaştırmamızıda.Vazgeçmiyeceğimiz tek şey Objektiflik tir.Konu için teşekkürler ve saygılar.
  • o eski zamanlardaki konulara bakınca ben:

Forum kalitesi, kilitlenen konular.
  • Umut'un test konusu mu? Guzel paylaşımlar vardı, neden kapatıldı?
  • Yahu test konusunu şikayet eden adam var bu forumda. Kim oldugunu tahmin ediyorum. Adam golf aldı bize düşman kesildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Umut'un test konusu mu? Guzel paylaşımlar vardı, neden kapatıldı?

http://forum.donanimhaber.com/m_76889255/f_//tm.htm#76889255
    Dün actigim bu konu bugün kapatıldı abi. Konunun gidişatını lütfen dikkatli takip eder mısın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    illegal konular için forum
    21 yıl önce açıldı
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapılan yanlış kesinlikle ama test araçlarının üstünde başka bir sitenin reklamı varsa bu resimler silindi ise buda doğru bir karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Merhabalar,

Forumda yapılan kısıtlamalar ile doğru düzgün paylaşım yapılmaz oldu, seviye iyice düştü. Dünkü çok merak edilen, çok faydalı olduğu düşünülen auris-golf ve diğer c segment araçları içeren karşılaştırmalı test konusu bile kapatıldı.

Herkes tarafından faydalı görünüyor ama forum kuralına aykırı diye kısıtlanıyor, kapatılıyorsa buradaki arıza konuda değil, forumun katı kurallarındadır. Böyle adamakıllı başlıklar göremeyeceksek öyle forumu kim ne yapsın? Konuyu kapatmak yerine neden katı kuralları değiştirmiyorsunuz?

Forumda bir daha paylaşım yapmamaya, tepkimi koymaya karar verdim. Duyarlı arkadaşları da davet ediyorum. Bütün kurallar dh çıkarları çerçevesinde olmamalı, daha özgür, daha geniş, daha açık olmalıdır.

boşver hocam... ben bu forumda bilgi paylaşmayı bırakalı çok oldu.. dalgamı geçiyorum, özellikle bu yaz mevsiminde...

yalnız bahsettiğiniz konuda ben reklam kokan hareketler sezdim, detayına girmek istemiyorum... reklam kokan hareketler kısmını pekçok üye anlamayacaktır ama ne demek istediğimi bilen biliyor...

• konuyu basindan beri takip ediyordum.

ne kendime reklam enjekte edildigini hissettim ne bir sey..

yoneticinin orada girdigi polemigi de hos bulmuyorum.

ister forum ortami ister devlet olsun, orayi yoneten kisilerin etkileri hemen belli olmaz.

ancak o yerin orayi yoneten kisilerin becerileri dogrultusunda yukselip alcalacagi asikardir..

gecmiste dh otomobil bolumu bu konuda cuvalladi. su an yeni bir baslangica biraz vakit vermek lazim, ancak nacizane uyarmak da buranin bir bireyi olarak gorevimiz.

iyiye gitmiyoruz.

• Simdi oncelikle kitlenen konuda benimde yazim oldugundan olan biten herseyden haberim oldu.
    Bu forumda cook eski zamanlardan beri yonetimi elestiren birisi olarak beni biliyorsunuzdur hatta bu konuda en buyuk bedeli odeyelerden biriside benim (uyeligim bile silindi). Bu girizgahi neden yaptim cunku simdi yazacaklarima kizacaginizi biliyorum.
    O yuzden beni kafadan yonetim yanlisi birisi olarak lanse edip bir yanlis yapmayin diye aciklamak istedim.
    Bu arkadas daha yeni bir yonetici ve ilk gunden adama bu yapilan bence yanlis.
    Cunku arkadasin sildigi fotolar konunun gidisatini etkilemeyen fotolardi. Onlar olsada olur olmasada. Ha siz olmasini istersiniz o ayri ama pireye kizip yorgan yakmaya gerek yoktu. Madem yonetici fotolari sildigini pm atmis meseleyi onunla cozmeye calismaliydiniz.
    Sizse konunun kitlenmesinde en az yonetici kadar suclusunuz su anda benim gozumde.
    Forumlarin esasi yazilardir eger fotograflar birseyin kanitiysa yada bir degeri varsa eyvallah ama yan yana duran araclarin (reklam konusu sizinle yoneticinin arasinda ona birsey demem) fotolari silinse ne silinmese ne bunu bu kadar buyuterek konuyu kapattirmanizda bence yanlis oldu.
    Yazdiklarimi dost aci soyler dusturu ile ddgerlendirin lutfen.
    Eger yoneticinin yanlis yaptigini dusunseydim bunuda cok acik yazacagimi bilmenizide hatirlatirim.
    Saygilarimla.

• Konuyu az önce gördüm ve okudum. Gayet güzel bir test olmuş. Ama fotoğrafların silinmesi üzücü. Ve bu yeni yönetici pek bir sabırsız. Silinecek var, silinecek var!!! Biraz fazla kaptırmış kendini bu işe. Böyle giderse eğer, yakında silecek veya kilitleyecek konu kalmaz. Çünkü üyeler çekilir.
  • Her şey test araçlarımızın üzerindeki Stıcker lar ile başladı.19 resimden yönetim ''birkaçını sildik'' dedi 16 tane silmişler.Buna istinaden bende alttaki mesajı yazdım;

Selamlar sevgili @stones öncelikle yeni görevin hayırlı olsun.Yöneticiler ters köşe yapmışlar üyelere anladığım kadarıyla.Şimdi özelden mesaj yazmışsın resimleriniz ,araçların üzerindeki stıcker lar yüzünden silinmiştir diye,eyvallah.20 tane resimden 3 tane bırakmışsın ona da eyvallah.Onları da silebilirdin mühim değil.Bu tutumundan dolayı sana bir kaç sorum olacak ancak senden ricam üst yönetime danışarak değil kendi samimi düşüncelerinle cevap ver.Sadece stıcker lar için değil genel anlamda soruyorum.

1- Bu konuda 1 tane olumsuz aşağılayıcı onur kırıcı mesaj var mı?

2- Bu testin videosunu hazırlayıp buraya yüklediğim zaman videoyu da silecekmisin?

3- Bu resimlerin kaldırılması fikri senden mi yoksa üst yönetimden mi geldi?

4- Bu testi AUTOSHOW TÜRKİYE,ARABAM.COM,OTOHABER,EVO,CAR VS oto dergileri yapsa idi ve bir arkadaşımız bu sitede paylaş sa idi araçların üzerinde kocaman kocaman stickerlar olsa idi onlarıda silermiydiniz?

5- Böyle bir iddiamız olmamasına rağmen (üst yönetime de sorabilirsin) DH bizi tehdit olarak görüp SPAM olarak mı algılıyor?

Cevap vermesen de saygı duyarım.Sağlıcakla kal.

Her zaman haykırdığımız ve kuruluş amacımız gibi yapılan oto testlerinden(oto dergileri,tv programları vs) ve DH yönetiminden sadece ve sadece ADALET bekliyoruz.

Konu biraz saptığı için gerçek anlamda otomobil dünyası ile ilgilenen üyelerden ve bu konuyu okuyan misafirlerden özür dilerim.Hoşçakalın.

Ardından böyle bir cevap geldi;

Sevgili NEYZEN61,

Öncelikle biz yöneticiler olarak kendi kararımızı verecek düzeydeyiz. Üst yönetimimizi maske gibi lanse ederek, bizleri kullanıp kullanmadığını ima etmeniz hoş olmamış. Ayrıca olağan üstü bir hal varmış gibi 14 tane nickke bildirim yapmanız hoş olmamış. Polemik çıkarmaya yönelik söylemler var. Buna müsaade etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Ben size özel mesaj yolu ile ulaşıp bildirim yapmama rağmen sizin burada böyle bir bildirim yapmanız şahsi görüşüm etik değil. Ancak madem konusu çıktı bilgilendirmeler yapayım.

Bahsi geçen siteler; (arabam, oto haber vs) bilgi alış verişi yapılan platformlar değildir. Yani bir şey soramaz ve öğrenemezsiniz, sadece haberi okursunuz. Dikkatinizi çekerim lütfen kontrol edin, ben yönetime girmeden önce de, kendi formunuzu zikrettiğiniz yerler sansürlendi..

Buna ek olarak; Sizler değil miydiniz, "Bu forum paylaşımı hak etmiyor, bir daha girmeyeceğiz, kendi forumumuzu açacağız" adı altında söylemler yapan? Ayrıca konunuza şikayette vardı. Ben kendi inisiyatifimi kullanarak bir kaç resim çıkardım. Çünkü her hangi bir site ismi zikredilmiyordu stickerler haricinde..

Forumumuz da başka forumların isimlerinin yazılmasının yasak olduğunu bilmenizi isterim, sadece size özel bir durum değil. Buna ek olarak; Forumumuz da bazı kişilerce, özel mesaj yolu ile reklamlarınız yapıldı. Lütfen bana gösteriniz; Forumda başka bir forumun isminin zikredilmesine izin veriliyor mu? Forumunuz da, 50'den fazla donanimhaber ile aynı nickki taşıyan kullanıcılar var. Söyler misiniz bu kişilerin nasıl haberi oldu? Eğer konu da, yandaş bir çerçeve oluşturulup polemik çıkarma çabaları devam eder ise, üzülerek belirtirim ki konunuz kilitlenecektir..

Donanimhaber Türkiye'nin en büyük forumudur. Kimseyi tehdit olarak algılamaz. Forumun kuralları vardır, ve kurallara riayet edilmesi istenir.

Sorularıma cevap alamasam da, sonrasında bu cevabı yazdıktan sonra konu kilitlendi ve buyuk ihtimalle silinecek ve kimse ne olduğunu anlamayacak buyrun;

Merhaba öncelikle kendi kararlarınızı verebilecek düzeyde olmanıza sevindim.En azından bir çok kişinin kafasındaki soru işareti kalkmıştır ve ayrıca lanse etmek gibi bir niyetim olamaz farzı misal benim ima ettiğimi düşünelim sizin bir kaç dediğiniz ve sildiğiniz resim sayısı 16 nasıl birkaç oluyor anlamadım.Ve ayrıca 14 nick haberdar ettim evet haberdar edilen kişiler tamamen konuyla birebir muhattap olup cevap ve yorum yazan kişiler dışardan adam toplamam rahat olun.Polemik çıkarmaya hiç mi hiç niyetim yok bu konuda da rahat olun herkes kimin ne olduğunu gayet açık ve net görüyor.

Şunu da ayrıca belirteyim kendi sitemiz HABER sitesi tabanlıdır ,girip bakabilirsiniz,Yapılan testler ve incelemeler ilk olarak haber sitesinde yayınlar.Daha sonra forum sitesine gönderilir.Ayrıca verdiğin site isimlerine bir şey soramayacağımı da nerden çıkardın , haberlerin alt kısmına yorum yapıp istediğin şeyi sorabilir ve cevap alabilirsin bence sen kontrol et.Ayrıca bu sitelere sadece kendi internet sitelerinden değil sosyal ağ dan (facebook,twıtter,gmail) gibi ulaşmak mümkün soru sormak bilgi edinmek bilgi alışverişi yapmak serbest.

ve bu kısım biraz aşağılayıcı olmuş ,hesap sorar gibi ,kusura bakma ama tehtid vari bir yazı, yönetim sanmıyorum ama bunu dikkate alırmı;

''Buna ek olarak; Sizler değil miydiniz, "Bu forum paylaşımı hak etmiyor, bir daha girmeyeceğiz, kendi forumumuzu açacağız" adı altında söylemler yapan?''

biz böyle direk bir mesaj atmadık.Konuları çarpıtmamalısın.Üstelik bu seni hem alakadar etmez hemde ilgilendirmez.Nereye mesaj yazıp nereye konu açacağımızı ben ve biz biliriz.Buna sen müdahale edemezsin.Eğer saygı ve sevgi çerçevesinde konu açılmışsa ve insanlar bu konudan bilgi edinip bir şeyler öğreniyorsa ve sen forum yazmamasına rağmen sitemizin HABER sitesi olduğunu unutup kalkıp resimleri silebiliyorsan ben bunun altında büyük bir art niyet ararım.Dha önceki mesajlarından hissettiğim gibi.

Lütfen ''bazı kişilerce özel mesaj yolu reklamınız yapıldı'' şurayı biraz açarmısın sana diğer konuda da orduk özelden de yazdık kim bizim reklamımızı yaptı diye.Cevap yazmadın YAZAMADIN.Hem isteyen istediğni yazar adı üzerinde ÖZEL.Eğer böyle birşey varsa demek ki siz insanların özel mesajlarınıda yönetim olarak okuyorsunuz.Kendi forumumuzda DH ile aynı nicki taşıyan üyeler varmış, evet var ne var bunda mesaj attım tel açtım mail attım kartpostal gönderdim.Anladığım kadarıyla sende bizi takip ediyorsun.Yandaş bir çerçeve nasıl oluşturabilirim.saçmalama lütfen.Madem DH Türkiyenin en büyük forum sitesi bunu yönetici olmadan önce de bir kaç kez dile getirdin(seçim çalışması olmalı)o zaman böyle küçük şeyler uğraşmasın(16 resim) Seviyeli ve tarafsız test yapanlara biraz daha destek olsun.Forum kuralları ne yazıkki herkese işlemiyor bunu zaman içinde gördük.Şimdi Konuyu istersen kilitleyebilirsin istersen mesajımı silebilrsin istersen bakın NEYZEN61 E ne mesaj yazdım diye böbürlenip dolaptan bir şampanya alıp patlatabilrsin.

Büyük ama ADALETSİZ forumun tadını çıkar....

ve en son gelen cevap;

Sevgili NEYZEN61, benim burada kimseyi afişe etme gibi bir huyum yoktur. Bu isimleri size bildirmek zorunda değilim. Ayrıca bana ağır ithamlarınız var. Ben donanimhaber'in, Türkiye'nin 1 numaralı forumudur söylemlerini daha dün söylemedim. Bu söylem ile yönetime girileceğini düşünüyor iseniz buyurun yani. Ve bu günde hala bu söylemlerim var. Bknz: Umutsirvan üyemiz kendi yazıları ile foruma reklam yaptığını beyan etti..

Bu konu üzülerek belirtiyorum ki, polemik çıkmaya devam edeceği için tarafımdan kilitlenmiştir..

Her türlü sorun ve görüşleriniz için özel mesaj atabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 25 Haziran 2013; 13:40:11 >

• arkadaşlar forumda yönetici seçimleri vardı kim seçildi ne oldu orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yapılan yanlış kesinlikle ama test araçlarının üstünde başka bir sitenin reklamı varsa bu resimler silindi ise buda doğru bir karar

Yöneticiye sordum saçma bi cevap aldım sevgili cihan sanada sorayım;
    Bu testi AUTOSHOW TÜRKİYE,ARABAM.COM,OTOHABER,EVO,CAR VS oto dergileri yapsa idi ve bir arkadaşımız bu sitede paylaş sa idi araçların üzerinde kocaman kocaman stickerlar olsa idi onlarıda silermiydiniz?
  • Arkadaş orada test ile ilgili harika bir konu açmış...

Ama '' akifsari '' denilen kişi konuyu bu hale getirdi. İlk yorumunda ortalığı karıştıracak bir söz ve olan oldu konu uzadı. Bu tür konularda direk o kişilere o konu hakkında yorum yapmama cezası verilse belki konu şu anda daha çok yararlı bir hal alacaktı...
  • Bakın konuda resim silininceye kadar reklam amacı yoktu. Takdir edersinizki bir organizazyon yaptık ve araçların üzerine kendi sitemizin reklamını koyduk. Yollarda yüzlerce insan bunu gördü. Fotolar silinecegine düzenleme yapılıp tekrar yüklenmesi istenseydi daha mantıklı olurdu.
    Ama demoklesin kılıcı gibi küt diye müdahale olunca buna son damla diyebiliriz. Kimseyi kırmak degildi amacımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yapılan yanlış kesinlikle ama test araçlarının üstünde başka bir sitenin reklamı varsa bu resimler silindi ise buda doğru bir karar

Yöneticiye sordum saçma bi cevap aldım sevgili cihan sanada sorayım;
    Bu testi AUTOSHOW TÜRKİYE,ARABAM.COM,OTOHABER,EVO,CAR VS oto dergileri yapsa idi ve bir arkadaşımız bu sitede paylaş sa idi araçların üzerinde kocaman kocaman stickerlar olsa idi onlarıda silermiydiniz?

Silerdi abi sonuçta burası forum burada reklam vermek istiyorsan parasını öder verirsin

Onun dışında izin alınmadan reklam yapılmaz
  • Forumda yönetici adaylığım vardı. Beni neden seçmediler acaba?

Güzel de vaatler ve kampanya düzenlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bakın konuda resim silininceye kadar reklam amacı yoktu. Takdir edersinizki bir organizazyon yaptık ve araçların üzerine kendi sitemizin reklamını koyduk. Yollarda yüzlerce insan bunu gördü. Fotolar silinecegine düzenleme yapılıp tekrar yüklenmesi istenseydi daha mantıklı olurdu.
    Ama demoklesin kılıcı gibi küt diye müdahale olunca buna son damla diyebiliriz. Kimseyi kırmak degildi amacımız.

Seni severim abi biliyorsun

Tek sorum var sana

Senin aracına neden kendi sitenin reklamını koydun ?

Sileneceğini bilmen gerekiyordu

Seninde amacın sitenin reklamını yapmak değilmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.