Şimdi Ara

forum ile ilgili şikayetleriniz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
0
Favori
16.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Che Guevara</i>
    <br />Magic her önüne gelen Poll açıyo hatta şimdi baktım bir kişi 3 tane Poll açmış nedir bu ya!.[:(!]
    Şu işe bi çözüm getirelim [ban]
    Mesela Poll açma yetkisi Binbaşı'lardan aşağısına verilmesin bakıyorum nerde lüzumsuz Poll var hepsini düşük rütbeliler açmış..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

eğer böyle birşey yaparlarsa yine rütbe yarışına başlar...en iyisi bir kullanıcı 24 saat lik süreç içersinde 1 poll açabilsin... en iyi çözüm bu gibi gözüküyor bana...[frndsp][frndsp][frndsp]
  • Beyler Boyle iyi .. Her uyenin post atma hakki oldugu gibi poll acma hakkida bulunmaktadir..
  • magic +1
  • bAK Çok bilmiş Phenone kardeş...
    Yukarıdaki mesajımın altında çıkan yazının kodlarını aynen imza bölgesine yazıyorum ve yukarıdaki hatayı veriyor.
    Ayrıca o kadar ingilizcemiz zaten var.
    herkesi Bu kadar bilgi fakiri görme.
    İşte sana imzadaki yazdığım kodlar ve görünüşü.
    Şimdi sen bak bakalım neden olmuyor?
    Hatta istersen aynı kodları kendi imzana koy ve Submit yap.

prewiev dersen gösteriyor ama kaydet dersen hata veriyor.
    http://mtiske.kolayweb.com/mail2.gif

[simage]http://mtiske.kolayweb.com/mail2.gif[/img<font size='6'><font color='blue'>S A V A Ş A - H A Y I R</font id='blue'></font id='size6'>

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Brotherhood</i>
    eğer böyle birşey yaparlarsa yine rütbe yarışına başlar...en iyisi bir kullanıcı 24 saat lik süreç içersinde 1 poll açabilsin... en iyi çözüm bu gibi gözüküyor bana...[frndsp][frndsp][frndsp]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

24 Saat çok az olur en iyisi bir kullanıcıya ayda bir Poll..
  • bak bakalım imzama <b>mtiske</b> bende hata vermiyo belki çok bilmiş olduğumdandır ne dersin...
  • sadece resmi koymuşsun yazı nerede?
    Mesaja olan kodlar imzaya neden olmuyor.???
    Madem yetkilisin ve ahkamcısın bu hatanın sebebini bil bakalım.

<font size='6'>S A V A Ş A - H A Y I R</font id='size6'>
  • Yaww...Şu Avatar etrafındaki border şeysi kaldırılsın!
    Border ve Savaş a Hayır!
    Stop THE BORDER!
  • of mtiske anlamamak ta insan üstü bi çaba gösteriyosunn...
    Benim kızdığım şey bir hata var (ki olabilir) arkadaşlar yardımcı olun demek yerine direk bloke koymuşlar gibi bir itham da bulunman...

Sence bloke konsa imzanıza bloke kondu gibi bir mesaj vermezmi kaldıki böyle bir özelliğin olmasını çok isterdim...

Artı zaten size=6 olan bir yazıyı imzana koyamazsın size=2 nin üzeri yasak hatırlatarım...

son olarak imzama bakabilirsin...
  • donanimhaber/forum ana sayfasinin en alt satirina soyle bir ibare koymakta fayda olmali diyorum. ayrica en kisa zamanda da bir secim duzenlensin. boylelikle, satasilan kisi sadece bir kisi olmaz, forumun tamami olur [arindr]

*** Donanimhaber sayfalari, 24 saat donanimhaber polisi tarafindan izlenmektedir. Atmis oldugunuz her adimda, donanimhaber polisinin guvenli elleri arkasinda, 128 bit korunma sistemi ile bitlenmeden hareket edebilirsiniz. Hayirli surfler..***

[bandt]
  • maat,
    [evlol][sml2k]
  • hocam kusura bakma ama gulecegine, bu vt mi nedir bu ise bir care bulun!.. paso kufur yiyor benden :-\ boyle is mi olur ya? bikmadin mi hala? ehe ben biktim bee :pppppppp
  • Arkadaşlar
    Forumdaki imza kısmı bende ne bir kod ne bir resim ne de bir HARF kabul etmiyor.

Önceki mesajlarımda yazdığım gibi geçersiz adres ve bu işaretleri kullanmayın hatası veriyor.
    PC ve İnternetim sağlam ( Xp pro tr )<font size='6'><font color='blue'>yetkililere duyurulur</font id='blue'>.</font id='size6'>
  • Maat ,

VT ye diyecek birseyim kalmadi ..

==

mtiske ,

Yanlis birsey yapiyorsundur..
  • Yöneticilerden bir isteğim olacak
    Forumun konuları arasına Elektronik bölümüde açılabilirmi acaba ??
    Forumda elektronik bilgisi iyi derecede olan arkadaşlar var bu arkadaşların bilgilerinden faydalanmak ve bilgilerimizi paylaşmak amacıyla Elektronik adı altında bir bölüm olursa çok iyi olacak internettede elektronik forumları çok fazla yok .Bizimkisi bilgisayar elektroniği ses sistemleri anfiler diğer hobi elektronik sistemler devreler ile ilgili olabilir ve çok yararlı olur diye düşünüyorum ilgilenirseniz sevinirim..
  • BoCeKzzz

[bandt]
  • maat,

Gordugun gibi belli bir zaman zarfi icinde forumumuzda yeni bolumler acildi oneriler dogrultusunda, Bizler Oneriye acigiz ve Bizlerinde aklina yatarsa eger anlamli bir oneri gelirse uygulamaya geceriz ..

Bakarsin Belkide Hayal olmayip gerceklesebilir de
  • Kim yaptı nasıl yaptı bilmiyorum ama
    Dün akşam bomboş bıraktığım imza kısmında bugün normal boyutlarda yazıldığını gördüm.
    Girip rengi mavi boyutunu da 6 yaptım.
    Oldu.
    Yalnız eminim ben hata yapmadım.
    mesajımda olan kodlar imzada neden olmadı ve bunu kim nasıl düzeltti merak ediyorum.?
  • picture url kısmına () işaretleri koymuşsun yani hata sende...

O yazıyıda küçült lütfen size=2 den yukarısı yasak...
  • mtiske ,

Ben duzellttim , Picture URL kisminda verdigin link de 216 dan sonra () koymussun ondan dolayi yapamamissin :-)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.