Şimdi Ara

|FORUM DIŞINA SATILDI| PS4 + 2. Kol + 6 Oyun + Eurasia Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Esenlikler dilerim. 23.06.2017'de garantisi bitecek CUH-1116A model PS4'ümü yanında 2 kol ve 6 kutulu oyunla beraber satıyorum. 23.06.2015'te Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Ürünün kutusu yırtıldığı için XBOX 360 kutusunun içinde yollayacağım. Takas öncelikli bir satış yapıyorum. 2.el oyun kasası ile altını üstünü konuşmak kaydıyla takas yapmak isterim. Satışta ise konsolu oyunlardan ayrı satmayı düşünmüyorum ama konsol uzun süre satılmazsa oyunları teker teker satabilirim. Oyunları konsolla beraber alan kişiye oyunları daha ucuza veririm. Ama dediğim gibi konsolu ayrı satamam takdir edersiniz ki ayrı ayrı satmak çok fazla uğraştırır ve bazı oyunların hiç satılmama ihtimali var.

2 sene önce de yine bu forumdan PS3'ümü satmıştım ama referans verme/alma işlerini bilmediğim ve bir daha satış yapacağımı düşünmediğim için daha sonra uğraşmamıştım. Sakarya Serdivan'da yaşıyorum elden teslim satış da yapabiliriz. Şehir dışına satışlarda kargoyu alıcı öder. Önce havale sonra kargo olarak düşünüyorum. Belirtmeyi unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz.

Fiyat sahibindendeki ilanımda 1350 TL ama ben DH'ye özel 1300 TL olarak değiştirdim. Saçma tekliflerle gelenlere cevap vermeyeceğim. Konsolu sattıktan sonra bilgisayar alacağım için bana ölü tekliflere gelmeyin. Konsol ve oyunlar ayrı satılmayacaktır. Tekrar esenlikler dilerim.

Oyunlar

Black Ops 3
    Naruto Ninja Storm 4
    GTA 5
    Uncharted 4 Türkçe
    Uncharted Collection Türkçe
    NBA 2K16

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 14 Aralık 2016; 12:36:38 >

• Sadece cihaz + uncharted getli satar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.