Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FORUM DIŞI SATILDI CFW Lİ SLİM 1 TB PS3 750TL Satın Al 5 Haziran 2015 12:17 1 1 FORUM DIŞI SATILDI CFW Lİ SLİM 1 TB PS3 750TL Temiz ve titiz kullandığım 1tb harddiskli oyun dolu slim ps3 ümü satıyorum hiçbir arıza tamiri görmemiş içi kırılması için açılmıştır blurayin gözü arızalıdır sadece ...yanında 2 adet orjinal joystiği diğer kolun alt yön tuşu basmıyor ve hdmı kablosu,joystik şarj kablosu gönderilecektir altında bulundurduğum fan soğutucu sıcak günlerde cihazın alt tabanını soğuk tutup yeterli ısınmadan kaynaklanacak olan işlemci ısınmasını bir nebze olup rahatlatıyor ,ps4 te de aynı sistemi kurdum gerçekten hız olarak farkına varıyorsunuz olayın...dileyene laptop soğutma cihazıda gönderilir... soğutma dahi olsa 7,8 saat çalıştırdığımda 57 cpu ve işlemci görüyor... içinde 1tb seagate harddisk var garanti belgeleriyle gönderilecektir garantisi 4 ay oldu biteli ... dileyene laptop soğutucu hediye gönderilecektir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın, Kuşadası Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün logitech g29 full direksiyon seti 10000 Fat kasa ps5 1100b 18.000tl [SATILDI] SATILDI....PSVİTA 1TL SATILDI MSI B450M MORTAR MAX
FORUM DIŞI SATILDI İLGİLİNEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER mesajlarınızı yanıtsız bıraktıysam kusura bakmayın yoğunluktan gerçekten bazen yetişemedim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün logitech g29 full direksiyon seti 10000 Fat kasa ps5 1100b 18.000tl [SATILDI] SATILDI....PSVİTA 1TL SATILDI MSI B450M MORTAR MAX