Şimdi Ara

FORUM ARKADAŞLARDAN RİCAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuana kadar size yardımcı olmaya çalıştım bu forumdan bende birçok şey öğrendim bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederim bundan sonra forumda beni önermemenizi rica ediyorum tşkler

• Bizde teşekkür ederiz abi saol ben 4s cihazını downgrade ile ios 6 ya düşürmek istiyorum acaba mümkünmü bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

Bizde teşekkür ederiz abi saol ben 4s cihazını downgrade ile ios 6 ya düşürmek istiyorum acaba mümkünmü bu

program konusunda çok fazla bilgim yok özür dilerim ama forumda birçok genç arkadaşım bilgili yardımcı olacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

şuana kadar size yardımcı olmaya çalıştım bu forumdan bende birçok şey öğrendim bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederim bundan sonra forumda beni önermemenizi rica ediyorum tşkler

Bak güzel dostum sen Ekmeğini telefon tamir işinden kazanıyorsun Dünya'da ki en zor iş bir insanı mutlu etmektir tabikide Yaptığın iş Dolayısı ile mutsuz insanlar olacaktır ben bu forumda okuduğum yüzlerce konu içinde senden şikayet eden bir kişi gördüm bu 5 kişi 10 kişide olabilirdi 100 lerce insan içinde çok önemli bir Sayı değil çok önemsememeni tavsiye ederim sen işini genel anlamda iyi yapan birisin o Yüzden bukadar kafana takma derim o insanı sen işini yapmaya devam et güzel kardeşim o insanlara inat ben Almanya'da yaşıyorum ama Tr de bir işim olsa telefon hakkında eminimki sana gelirdim
    Allah hayırlı kazançlar versin

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

şuana kadar size yardımcı olmaya çalıştım bu forumdan bende birçok şey öğrendim bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederim bundan sonra forumda beni önermemenizi rica ediyorum tşkler

Bak güzel dostum sen Ekmeğini telefon tamir işinden kazanıyorsun Dünya'da ki en zor iş bir insanı mutlu etmektir tabikide Yaptığın iş Dolayısı ile mutsuz insanlar olacaktır ben bu forumda okuduğum yüzlerce konu içinde senden şikayet eden bir kişi gördüm bu 5 kişi 10 kişide olabilirdi 100 lerce insan içinde çok önemli bir Sayı değil çok önemsememeni tavsiye ederim sen işini genel anlamda iyi yapan birisin o Yüzden bukadar kafana takma derim o insanı sen işini yapmaya devam et güzel kardeşim o insanlara inat ben Almanya'da yaşıyorum ama Tr de bir işim olsa telefon hakkında eminimki sana gelirdim

ben şunu anlatmaya çalışıyorum aslında olmamış bir olayı nasıl olmuş gibi anlatabiliyor burda forumdaki çalışan arkadaşlarımıda küçümsemektir benim ona attığım mesaj bu resmini koymak isityorum
     FORUM ARKADAŞLARDAN RİCAM FORUM ARKADAŞLARDAN RİCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 5 Mart 2015; 12:19:16 >

• adam bu mesajı dağiştirmiş başak şekilde koymuş nasıl bunu yapabilir 1000 tane kenbu gelir geçer sorun değil ama donanım haber türkiyenin en güvenilir sitesinden bir tanesi ve halen bu şekilde düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

ben şunu anlatmaya çalışıyorum aslında olmamış bir olayı nasıl olmuş gibi anlatabiliyor burda forumdaki çalışan arkadaşlarımıda küçümsemektir benim ona attığım mesaj bu resmini koymak isityorum
     FORUM ARKADAŞLARDAN RİCAM FORUM ARKADAŞLARDAN RİCAM

Adamın konuşma tarzına bak dua etsinde benim gibi bir adama çatmamış ben getir o telefonu derdim sonrası malum çıkartmak için doktora giderdi bunlar Yüzünden insanlardan soğuyor insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103408878/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_513/tt.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103418134/f_//tm.htm bunlar neden kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 5 Mart 2015; 16:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.