Şimdi Ara

FORUM'A TAKILANLAR HEP ZENGİN ÇOCUĞU MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

FORUM'A TAKILANLAR HEP ZENGİN ÇOCUĞU MU?

(En Son Oy Tarihi: 11.2.2007)
Giriş
  • Nedir?Ya da hali vakti hep yerinde olan insanlar mı?

• yani süper zengin olmayabilir ama sonuçta internet kullanıcısı olduğuna göre belli bir seviyenin üstündedir.. ama herkesin de zengin olduğunu sanmıyorum..
  • Katılıyorum. Ama bir kesim vardır tabi zengin olan. Ama zengin çocuğu tabirin hoş olmamış bence. Onu değişmelisin
    quote:

Orjinalden alıntı: darkordek

yani süper zengin olmayabilir ama sonuçta internet kullanıcısı olduğuna göre belli bir seviyenin üstündedir.. ama herkesin de zengin olduğunu sanmıyorum..
  • halimize şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Katılıyorum. Ama bir kesim vardır tabi zengin olan. Ama zengin çocuğu tabirin hoş olmamış bence. Onu değişmelisin
    quote:

yani süper zengin olmayabilir ama sonuçta internet kullanıcısı olduğuna göre belli bir seviyenin üstündedir.. ama herkesin de zengin olduğunu sanmıyorum..

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Katılıyorum. Ama bir kesim vardır tabi zengin olan. Ama zengin çocuğu tabirin hoş olmamış bence. Onu değişmelisin
    quote:

katılıyorum

Bencede mesala şanslı azınlık diyebilrsin yada ne bilim havalı bişi

Seçilmiş olanlar ama forumda ferrosu m3 ü olan pek adam yok

Herkez orta halli yada işte onun gibi bişi 3 yukarı 5 aşağı

• Varyemezim ben. Aha resmim inanmıyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elhamdülillah ancak kesinlikle zengin değiliz. Sadece elimizdekilerle en iyi sonucu almak için uğraşıyoruz...

En azından alın teri parası yiyoruz.
  • kim söylemiş..donanımhaber forum zenginler klubu değil yoksa öyle olmasını mı istiyorsunuz?forumun bütün sosyo-ekonomik kesimlerden üyeleri var.

pardon bi an kendimi admin falan zannettim..
  • ne bilem! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 4 Ekim 2005, 23:22:52 >
  • Porsche'si olanlar da zengin sayılır mı acaba? Ona göre yazıcam da.
  • BENDE PARA ÇOK SIRF TELEKOM KAZANSIN DİYE
    2 MBİT ADSL VAR
    56K İLE SABAH BAĞLIYORUM
    GECE 2DE KAPATIYORUM
    HERGÜN BÖYLE YAPIYORUM
    YETERKİ DEVLET KAZANSIN

• zengin çocukları son model arabalarıyla o bar senin bu disko benim manitalarıyla gezmekten buraya girmeye zaman bulamazlar kanaatindeyim.
  • bi bu eksikti konu olacak
    her kesimden insan var arkadasım
    burada millet birbirine hava yapmıyorki
    senin buyun var benim buyum var diye yauu
  • Önemli olan insan olması ben çok zengin olupta böbürlenmeyen kişiler görünce seviniyom içinde az da olsa insanlık varsa hoşgelsin başımızın üstünde yeri var.Herkes için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 5 Ekim 2005, 0:05:27 >
  • O kadar zengin olsak burada ne işimiz var.
    Ucuza sosyalleşmenin adresi donanım haber..
  • vay bu toplumun gözünde zenginler hep nie kötü adamı veya kişi oynıor yaa bende zengin deilim ama alaha şükür
  • milyonlarca fakire , işsize,göre zenginim çok şükür:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciaagent

zengin çocukları son model arabalarıyla o bar senin bu disko benim manitalarıyla gezmekten buraya girmeye zaman bulamazlar kanaatindeyim.

olsada gezsek de girmesek
  • benim açlıktan ağzım kokmaya başladı cebimde beşkuruş param yok evde yiyecek desen tamtakır kurubakır hesabı
    sigarada içmiyorum zaten içseydimde onu nasıl alırdım merak ediyorum
    bi kuru kuru internetim var onuda çok görmeyin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.