Şimdi Ara

formula 1'in ne kadar önemli olduğu - yardım -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

formula 1 araçlarının ve getirdiği teknolojinin günümüze olan etkilerini, pozitif yanlarını vs yazabilir misiniz?

abs sisteminin vs ilk formula 1de kullanildiğini vs biliyorum ama formula 1 sadece bir pistte dönmekten cook farkli bir sey oldugu konusunda ikna edici olmam lazim..

• quote:

Orijinalden alıntı: deepinsky

arkadaşlar merhaba,

formula 1 araçlarının ve getirdiği teknolojinin günümüze olan etkilerini, pozitif yanlarını vs yazabilir misiniz?

abs sisteminin vs ilk formula 1de kullanildiğini vs biliyorum ama formula 1 sadece bir pistte dönmekten cook farkli bir sey oldugu konusunda ikna edici olmam lazim..

KERS olabilir mesela.. doğal enerji üretimiyle.. hatta BMW de yol araçlarında kullanacaktı bu KERS sistemini
  • maverick_192, hocam evet haklısın, teşekkürler,

arkadaşlar devam edelim :)
  • Şasi ve süspansiyon konusunda inanılmaz gelişmeler kaydedildi özellik ile (Bknz : Lotus) 70 li ve 80 li yıllardan sonra binek otomobiller (Aile sedanları başta olmak üzere spor otomobillerde dahil) hem yol tutuş hem'de performans açısından (Daha az yakıt ile daha çok iş)ciddi ilerlemeler kaydettiler.
  • Üzgünüm ama hiç bir faydası yoktur, anca kendine faydası vardır....

Bazı şeyleri kabullenmek gerek.

Burada yazılanların hepsi diğer yarışlardada geliştirilmiş şeylerdir bunları F1e bağlamak çok komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Üzgünüm ama hiç bir faydası yoktur, anca kendine faydası vardır....

Bazı şeyleri kabullenmek gerek.

Burada yazılanların hepsi diğer yarışlardada geliştirilmiş şeylerdir bunları F1e bağlamak çok komik.

katılıyorum wrc araçları daha çok geliştiriyor...
  • dıfızor u unutmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kirlendiğinde pilotların parmaklarını takıp kasktan sıyırdıkları plastik de oldukça önemli bir gelişme.
  • Şey birde en alçak araba ünvanı F1 de. Lamborghini den bile daha alçak..

Lost mu Yaprak Dökümü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch
    Kirlendiğinde pilotların parmaklarını takıp kasktan sıyırdıkları plastik de oldukça önemli bir gelişme.

bende hep sunu dusunurum.yakın takıpte ondekı eleman o plastık seyı sıyırıp arkaya atsa ve sans eserı arkadakının radyatorune gelse.sans ıste ya
  • arkadaşlar yorumlar için öncelikle teşekkür ederim ancak formula 1'in günümüz araçlarına katkısı bu kadar az olamaz - olmamalı
  • F1 araçlarının direkt sayılabilecek eksoz çıkışları da günümüz araçlarına hayli faydalı gelişmeler sağlamıştır heral.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.