X aracılığıyla iletişime geçtim, gelmek isteyenler için son 1 kişilik yer kaldı. 21:17 Edit: grup tamamlanmıştır 6/6. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shake06 -- 15 Mart 2025; 21:17:17 > |
Formula1 F1 Tv Kardeşliği Ana Konu (2. sayfa)

-
-
Ben de katılmak istiyorum
-
Biz iki arkadaş 1 yıllık almayı düşünüyoruz. 4 kişilik boşluğumuz var. İletişim için yazabilirsiniz.
-
Yer varsa ben de katılmak istiyorum.Pm sıkıntısı var mesaj atamıyorum kimseye.Boşluk olan varsa beni alıntılasın lütfen.
-
Merhaba hocam beni de dahil edebilirsin.
-
Geçen sene bein saçmalığına zor katlanabildim. Bugünkü yarışta F1 TV yi denedim muhteşemdi. Grubunda eksik olan bana yazabilir.
iletişim twitter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eoroni -- 17 Mart 2025; 11:12:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar forumda özel mesaj sıkıntısı var.Grup kurup 6 kişi olalım.Özel mesaj atamıyorum.Profilimde facebook ve twitter adreslerim var.Ulaşırsanız bir grup kuralım ya da bir gruba dahil etmek için mesaj atın lütfen.
-
Merhaba yer varsa ben de dahil olmak isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba boşluk varsa beni de dahil edebilirsin hocam
boşluk varsa ben de girmek istiyorum.
@EnesBayam O3B8F @cebich özel mesajlarda sıkıntı var mesaj atamıyorum hocam.Kendi aramızda grup kurabiliriz.Sizlerle dahil 3 kişi olduğumuzu varsayarak 3 arkadaşı daha aramıza katıp grubu tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.Katılmak isteyenler varsa mesajı alıntılayabilir.
-
Hocam sizi de dahil etsek 5 kişi olmuş oluruz.Ne dersiniz?
-
SmartTv'de bir aplikasyon var mı, televizyondan nasıl izlenebilir acaba üyelik alsak?
Benim için uyar. Ben Dh de yeniyim. Siz eklerseniz beni sevinirim.
Google veya Android tvde uygulaması var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Grup olarak nasıl oluyor ortak kullanım, farklı adresler diye vs sorun olmaz değil mi?
Hayır hocam 6 farklı ip sıkıntı olmuyor
Tamam o zaman herkes tamamsa grup mu kurıyoruz
Profilimde facebook ve twitter adresim var ulaşıp yazarsanız iletişime geçelim hocam, özel mesajda sıkıntı var forumun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X