Şimdi Ara

Formsuz Futbol - Selçuk İnan - Patos ÜÇGENİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle formsuz futbol ve Selçuk'tan başlayalım ama örnekle gidelim. Bugün Messi sadece milli takımda oynasa kimse yüzüne bakmaz doğru mu? Kazandığı bütün başarılan neredeyse Barça'dan gelmedir. Niye? Çünkü Messi her ne kadar bireysel bir superstar olsa bile daha çok takım oyuncusudur ve takım iyise, o da iyidir. Nitekim Xavi ve Inıesta, Messi'nin bugünlere gelmesindeki en büyük etkenlerdendir.

Selçuk ise Messi'deki duruma benzer bir özellik taşıyor. Takım iyi ise Selçuk o takımı çok daha yukarı kaldırır, takım kötü ise o da kötüdür.
    bkz:ilk sezon takım iyidi, Selçuk o takımdaki en önemli adamlardandı. 2. sene takım daha kötüydü, Selçuk'un performansı düştü.

Gelelim Patos arkadaşımıza.
    Onun iddiasına göre takımın kötü olmasının sebebi Selçuk doğru mu? Doğru. Peki Selçuk takımı etkileyecek kadar kötü bir adamdı da, nasıl oldu geçtiğimiz 2 sene içinde, özellikle ilk sene takımı o derece sırtlayarak en büyük pay sahiplerinden oldu? O zaman niye batırmadı takımı?
    Patos'un vereceği muhtemel cevap: O zaman takım o kadar iyidi ki, ben bile oynasam onun kadar oynardım. Yada takım iyidi, Selçuk göze batmadı vs vs.. Cevaplar çoğaltılabilir.

Ben buna cevap bile vermem zira saçmalıktır. Patos arkadaşımızın dediğine göre Selçuk 2.lig takım oyuncusu bile değil, amatör lig oyuncusudur. Yok artık!
    Patos arkadaşımızın dediğine göre Mustafa Sarp daha etkiliydi. Oha!

Patos, Selçuk'un iyi oynamadığı konusunda haklıdır. Bunu hepimiz görüyoruz zaten ama Selçuk ne yaparsa yapsın, Patos Selçuk'a resmen takmış durumda. Maç içinde Selçuk'u art niyetle izleyip, hata yapsa da bende eleştirsem gözüyle bakıyor. Bu tamamen psikolojik rahatsızlıktır.

Konu açmış, ARTETA ve selçuk yazmış başlığa. Arteta'nın baş harfi değil bütün harfler büyük, Selçuk ki senin takımının oyuncusu, baş harfi bile küçük. Dediğim gibi tamamen psikolojik sorun.

Bir de ben kimseyle alay etmem, akil adamlık taslamam-sevmem, kimseye bulaşmam objektif konuşurum vs. gibi laflar ediyor ama bakın ona karşıt yorum getirenlerin çoğuna muhahaha ifadesi ile cevap vererek başlıyor. Bu ne demek? Sen saçma sapan konuşan bir adamsın, resmen bu söylediklerin komedi... E arkadaş hani sen mantıklı adamdın, biraz saygılı olsana fikirlere.

Yani özetle Patos Selçuk'un iyi oynamadığı konusunda haklıdır, diğer bütün Selçuk yorumlarındaki laflarıyla diğer haklı ve mantıklı yorumlarına gölge düşürmektedir.

• 1- her oyuncunun iyi dönemi olabilir, bugün uganda 2. liginde bir futbolcu bir sezonda 65 gol 353 tane asist yapmış olabilir ama kimsenin umrunda değidir çünkü iyi performans göstermiş iyi oyuncu değildir olmayablir.

2-selçuk ilk geldiği sezon iyi oynamış, iyi performans göstermiş, o döenmde gs nin oyuncusu olmadığı kabak gibi ortadadır, ancak belli mi olur? belki devam ettirirdi ? ettirmedi işte, geçen sezondan beri aynı oynuyor. tek farkı fenerbahçe'nin puan olarak farkı açması göze batması. skkor taraftarlığı nedir bilirsiniz.

3- bu takımda, emre bile varken takım hızlanıyorsa, takımın sorunu ileriye top taşıyamamasıdır. yani selçuk gibi bir adamın takımda ublunmasıdır.
    bu takımın saatlerce oturup taktik anlayış konuşmaya rıdvan dilmen'in mehmet demirkolun eleştirilerine ihtiyacı yok, oturup bunlar adam gibi selçuk kötü oyuncu deyip tükürdüklerini yalarlarsa eğer, bu takım yükselecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

1- her oyuncunun iyi dönemi olabilir, bugün uganda 2. liginde bir futbolcu bir sezonda 65 gol 353 tane asist yapmış olabilir ama kimsenin umrunda değidir çünkü iyi performans göstermiş iyi oyuncu değildir olmayablir.

2-selçuk ilk geldiği sezon iyi oynamış, iyi performans göstermiş, o döenmde gs nin oyuncusu olmadığı kabak gibi ortadadır, ancak belli mi olur? belki devam ettirirdi ? ettirmedi işte, geçen sezondan beri aynı oynuyor. tek farkı fenerbahçe'nin puan olarak farkı açması göze batması. skkor taraftarlığı nedir bilirsiniz.

3- bu takımda, emre bile varken takım hızlanıyorsa, takımın sorunu ileriye top taşıyamamasıdır. yani selçuk gibi bir adamın takımda ublunmasıdır.
    bu takımın saatlerce oturup taktik anlayış konuşmaya rıdvan dilmen'in mehmet demirkolun eleştirilerine ihtiyacı yok, oturup bunlar adam gibi selçuk kötü oyuncu deyip tükürdüklerini yalarlarsa eğer, bu takım yükselecektir.

1- Bizim ligimizle Uganda ligini bir tutuyorsan, o kadar yazdığım yazıda haklı olduğumu göstermiş oldun.

2- Buna cevap vermem tekrardan çünkü yukarıda açıkladım durumu, yazının ilk bölümünü tekrar okumanı tavsiye ederim.

3- Bu sezon zaten kötü olduğunu söyledik.

Yani yazdıklarınla beni haklı çıkarmış oldun. Forum özgür bir alan, bırak her gün Selçuk'a giydirmeyi, her saniye bile bundan bahsedebilirsin ama itici görünüyorsun ve sadece Selçuk değil, diğer konularda da yorumların var (nadir de olsa) mantıklı konuşabilen bir insansın o yüzden bloklamak istemeyebilir insanlar seni. Bu forumda ortak bir alanı paylaşıyoruz ve sadece ben değil, bir çok arkadaş bu işi abarttığını düşünüyor. Sürekli aynı şeyleri okumaktan gerçekten sıkıldık.

• Selcuk bitmis takimida bitiriyor duygusalligi birakamadigimiz icin kaybediyoruz sabri bu yuzden hala oynuyor simdi bu mesajima kim bilir kac kisi saldiracak ama kusura bakmayin gunumuz futbolunda duygusalliga yer yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

1- her oyuncunun iyi dönemi olabilir, bugün uganda 2. liginde bir futbolcu bir sezonda 65 gol 353 tane asist yapmış olabilir ama kimsenin umrunda değidir çünkü iyi performans göstermiş iyi oyuncu değildir olmayablir.

1- Bizim ligimizle Uganda ligini bir tutuyorsan, o kadar yazdığım yazıda haklı olduğumu göstermiş oldun.

2- Buna cevap vermem tekrardan çünkü yukarıda açıkladım durumu, yazının ilk bölümünü tekrar okumanı tavsiye ederim.

3- Bu sezon zaten kötü olduğunu söyledik.

Yani yazdıklarınla beni haklı çıkarmış oldun. Forum özgür bir alan, bırak her gün Selçuk'a giydirmeyi, her saniye bile bundan bahsedebilirsin ama itici görünüyorsun ve sadece Selçuk değil, diğer konularda da yorumların var (nadir de olsa) mantıklı konuşabilen bir insansın o yüzden bloklamak istemeyebilir insanlar seni. Bu forumda ortak bir alanı paylaşıyoruz ve sadece ben değil, bir çok arkadaş bu işi abarttığını düşünüyor. Sürekli aynı şeyleri okumaktan gerçekten sıkıldık.

anlamıyorsun ki.. uganda ligi örneğindeki amaç, dünyanın her yerinde iyi performans gösteren oyuncular vardır ancak bu iyi futbolculuk değildir. siz selçuk inan'ı gidip de, xavi li pas listesine girdi diye övüyorsunuz ama %80 i dany, %10 u rastgele şişirme uzun top, %10 olumlu.... yani istatistikle olacak işler değil bunlar.

çok basit bir cümleydi bu.

--

insanlar istediği kadar itici görsün, bugün geçen seneden beri TAKIM, HER TÜRLÜ FORMASYONU DENEDİYSE, HER TÜRLÜ DEĞİŞİK 11 ÇIKTIYSA, HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİYSE, BUNLARA RAĞMEN EMRE BİLE GİRDİĞİNDE OYUN HIZLANIYORSA ORTA ALANDAN,

SELÇUK BAŞLIĞINI SÜREKLİ DE AÇARIM.

çünkü bu adam takımın katilidir.

:)

• Selçuk harbiden bitmiş.Drogba Sneijder ve Melo'dan başka adam yoktu sahada.
  • @patos64
    Açma diyen yok, diyemez de zaten kimse. Selçuk kötü oynuyor mu? kötü oynuyor bu kadar basit. Ama öyle abartıyorsun ki yok amatör lig oyuncusu, yok Mustafa Sarp daha etkiliydi vs... Takmışsın yani artık eleştirinin de dozu kaçınca hoş olmuyor. Selçuk yarından itibaren C.Ronaldo gibi oynasa sen yine beğenmeyeceksin adım gibi eminim buna. Yapma gözünü seveyim tamam kötüyse kötü, katilse katil. Abartma yani o kadar vaktini ayırıp takım için yorumlar yazıyorsun, itibarsızlaştırma o yorumlarını da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patosun Selçukla ilgili kötü bir anısı var kesin. Selçuk abi diye bağırdın da yüzüne mi bakmadı naptı mustafa sarp daha iyiydi diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.