Şimdi Ara

Formattan sonrası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...Bu format işleriyle pek aram yoktur ancak bilgisayarım malesef bozuldu ve son çare olarak da format atmak başa düştü..İlk defa format attım bilgisayarım da şu an normal ancak bir sorunum var.

Formattan sonra bilgisayardaki ses ayarları ile ilgili yüklenmesi gerekenleri yapamadım. Fazla bilgim de yoktu birkaç arkadaşıma sordum anakartı yükle onun içinde var dediler ancak anakart cd sini bulamıyorum..

Cdsi olmadan anakartı yükleyemez miyim ya da anakartı yüklemeden ses gelmesi için gerekenleri yapamaz mıyım?

Şu an ses ayarları yapılmadı için hiç bir şey dinleyemiyorum, izleyemiyorum..Pek fazla bilgim olmadığı için de yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler.

• anakart marka ve model yazarmısın yada sen kendinde anakartının sitesine girip oradan modeline uygun sound driverını indirip kurabilirsin zor bi şey değil ;)
    yapamazsan msj at her türlü yardımcı olabilirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGErD -- 5 Mart 2009; 20:41:08 >
  • ana kartının cd'si olmadan imkansız.(veya da verilmişse ayrı ses kartı driver cd'si) İnternetten de aynısını bulmak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

ana kartının cd'si olmadan imkansız.(veya da verilmişse ayrı ses kartı driver cd'si) İnternetten de aynısını bulmak zor.

güldürme hocam beni ya ben cdsini kullanmıyorum bile çünkü çekmeceden almaya üşeniyorum siteden direk driverını buluyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGErD -- 5 Mart 2009; 20:42:37 >
  • anakartın driver ını indirip yüklersen daha ii olur.
    markasını biliyosan ki öğrenebilirsin nette arattır driverı indir ve yükle.
    yüklemside basit;
    Başlat>Denetim masası>sistem>Donanım>Aygıt yöneticisi>sarı soru işreti olan yazıya tıkla sürücüyü yükle.
    Umarım yanlış bilgi vermemişimdir eğer varsa lütfen arkadaslar düzeltirmisiniz.
  • Bana da cd olmadan yapamazsın cd yi bul dediler...

Ana kart modeli: Intel Desktop Boards D865GBF ve D865GLC

Nette baktım ama pek bi şey anlayamadım, bu modele uygun link verebilirseniz sevinirim..
  • Neyse hallettim arkadaşlar..Yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.