Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA SİYAH EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bilgisayarimi windows 8 olarak aldim daha sonra windows 7 icin bilgisayarci bir arkadasa verdim bios ayarlari falan degistirip format atmis sanirim gecenlerde acilmayinca win8 format attim driverlari yukledim rest attim siyan ekran verdi bugun tekrar atmaya calistim kurulum hazirlaniyor da kaliyor lutfen yardim eder misiniz
     FORMATTAN SONRA SİYAH EKRAN SORUNU FORMATTAN SONRA SİYAH EKRAN SORUNU FORMATTAN SONRA SİYAH EKRAN SORUNU FORMATTAN SONRA SİYAH EKRAN SORUNU

• Verdiğimiz paraları çöpe atmayı çok seviyoruz. Hele ki sözde iş bilen akraba arkadaşlar varsa ayrı bir güzrl oluyor.
    Recovery denen bölüm varsa onu da silmişlerdir. Bilgisayarının lisansı çöp!
    Başka bir medya ile deneyin bir dd bios ayarlarını resetleyin tekrar deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd de arızalı olabilir bukadar çabuk kısa arıza mantıksız siyah ekranda herhangi bir hata yazısı yok mu
  • hdd problemi gibi gözükmekte
  • harddisk arızalanmış hdd çıkar farklı bir pcde biçimlendir tekrar dene derim
  • suan boot kismi bu sekilde
  • Biosa f9a basarak sıfırla onun zaten sıfır ayarları win 8 icindir. Sonra tekrar temiz bir win8 kurulumu yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediğinizi yaptım format cd sini takıyorum pc açılınca direk bios ayarları geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkgrk0606

Hocam dediğinizi yaptım format cd sini takıyorum pc açılınca direk bios ayarları geliyor

biosta açılış sıralaması olcak ordan cd ile format atıcaksan cd dvdyi en basa al. usb ile format atıcaksan onu en basa al sonra pcye tak ve pc acılırken bir tusa basın ekranı gelmesi lazım ordan kurulma geccen
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    öyle yaptığımda bu şekilde kalıyor 1 saate yakın bekledim gene aynı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkgrk0606

öyle yaptığımda bu şekilde kalıyor 1 saate yakın bekledim gene aynı :(

Kurulum CD veya usbn hatali olabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.