Şimdi Ara

Formattan sonra aygıt yöneticisinde ekran kartım yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni güncelleştirme yok diyor
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten donanımsal hiçbiyerde olmayan bi sürücü şuan format la sadece sistem dosyaları duruyor
  • ibozzy İ kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları bölümünde ekran kartın görünüyor mu ona bak. Görünüyorsa üzerine sağ tıkla ve "ekran kartı yazılımını güncelleştir" de. Ardından "güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara" de. Sürücünü internetten bulup indirmesi gerekir.
    Yazdığımı okudunuz mu?On board HD sürücüsünü kurdunuz mu?Windowsun kendi kurduğu sürücüyü kullanmayın.Sürücüyü indirin ve yükleyin.HD Grafik ayarlarına girdiniz mi?Bazı laptoplarda harici ekran kart on board ekran kartı ayarlarından aktif ediliyor.Format sonrası aktif edilmesi gerkiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

İntel hd sürücünü kurduğunuzu varsayıyorum.İntel hd sürücüsünü kurduktan sonra masaüstüne sağ tıklayınca hd graphic ayarları olacak.Oraya girin.Yüksek performanslı ekran kartını aktif et seçeneğini bulun ve aktif edin.Donanımsal bir arıza yoksa sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 3 Ekim 2016; 1:22:53 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    arkadaşım yazdığını okudum intelin grafik sürücüsünü yukledim fakat grafik denetim panelinde öyle bir ayar bulamadım
  • alito kullanıcısına yanıt
    görünmüyor
  • Dostum tam olarak dediğin gibi yaptım program ekle ve kaldırdan sildim verdiğin programla sildim güvenli modda çalıştırdım verdiğin linkteki yerden inteli indirdim aynı şekil eskisi gibi oldu yeniden başlattım nvidia sürücüsünü indirdim yine aynı hata önce sistem uyumluluğu kontrol ediliyor sonrada NVDIA kurulum programı devam edemiyor Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı diyor yani artık aklıma ekran kartımın çıkmış olduğu falan geliyo ama acmadım bile pc nin içini öyle bile olsa formattan sonramı cıktı o ekran kartı ekran kartının sürücüsünü yüklemeden önce bilgisayarımda nvdiaya dair bişey olması gerekiyormu çünkü hiç birşey yok görüntü bağdaşdırıcısında yok dxdiag da yok tanımıyor yani

CPU-ID programında bir bak ekran kartın görünmüyorsa donanımsal bir sorun olduğu kesin demektir. En son ihtimal Bios'a default çek, olmazsa içini açıp ekran kartına bir göz gezdirmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozzy

Dostum tam olarak dediğin gibi yaptım program ekle ve kaldırdan sildim verdiğin programla sildim güvenli modda çalıştırdım verdiğin linkteki yerden inteli indirdim aynı şekil eskisi gibi oldu yeniden başlattım nvidia sürücüsünü indirdim yine aynı hata önce sistem uyumluluğu kontrol ediliyor sonrada NVDIA kurulum programı devam edemiyor Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı diyor yani artık aklıma ekran kartımın çıkmış olduğu falan geliyo ama acmadım bile pc nin içini öyle bile olsa formattan sonramı cıktı o ekran kartı ekran kartının sürücüsünü yüklemeden önce bilgisayarımda nvdiaya dair bişey olması gerekiyormu çünkü hiç birşey yok görüntü bağdaşdırıcısında yok dxdiag da yok tanımıyor yani
    Chipset sürücülerini yükledin mi?
    Aygıt yönetisinde sarı soru işareti veya ünlem işareti olan bir sürücü var mı?

Nette biri, notebookda aynı sorunu BIOS resetleme ile çözdüğünü yazmış.Sende birebir işe yaramayabilir de.
    BIOS'tan nvidia ekran kartı için bir ayar filan olabilir.BIOS'a bir göz at istersen.
    http://superuser.com/questions/619579/windows-7-64-bit-nvidia-optimus-hardware-not-found-error-when-installing-dri

Arkadaşım donanımsal olduğunu birden çok kez söyledim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım chipset sürücüsü nasıl yüklenir bilmiyorum . Sarı soru işaretli aygıtlar var ama ekran kartı vs değil restore default yaptım bios ayarlarını tekrar başlattım pc yi direk bişeye basmadan biosa attı baktım ayarlara tekrardan kaydet çık yaptım bu sefer siyah ekran da kaldı boot menüsünde hiçbişey yok oyuzden galiba restore default diyince oyle oldu

İnsallah orijinalinde Windows 8 ile gelen laptopunu, Windows 7 isletim sistemi kurdugunda Recovery bolumunu silmemissindir ?

• Yagaliba diski biçimlendirirken sildim

• quote:

Yagaliba diski biçimlendirirken sildim
    Konu güncel recoveryi silmişim yardım edin
    Merhaba, Canım kardeşim aynı marka laptopu bende kullanıyorum ve ortalama 6 aydır aynı sorun bende de var asus x550cc 720m ekran kartını görmüyor garantisi yok, tamirciye götürdüm sorunun donanımsal oldugunu söyledi ve bana chipsetin degişecegini söyledi (fırınlama yaptıktan sonra bile düzelmedi) benden 200 tl chip degişimi için ücret istedi o zaman param yoktu yaptırmadım, öyle kullanıyorum ama bende yaptırmayı dusunuyorum kendi yapabilecegim bir uygulama olursada uygulamaktan cekinmeyecegim, bilen varsa bize yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruven

Merhaba, Canım kardeşim aynı marka laptopu bende kullanıyorum ve ortalama 6 aydır aynı sorun bende de var asus x550cc 720m ekran kartını görmüyor garantisi yok, tamirciye götürdüm sorunun donanımsal oldugunu söyledi ve bana chipsetin degişecegini söyledi (fırınlama yaptıktan sonra bile düzelmedi) benden 200 tl chip degişimi için ücret istedi o zaman param yoktu yaptırmadım, öyle kullanıyorum ama bende yaptırmayı dusunuyorum kendi yapabilecegim bir uygulama olursada uygulamaktan cekinmeyecegim, bilen varsa bize yardımcı olabilirmi?
    şuanda chipset driverlerini yükledim x550c ye ait önce 236 adet güncelleme yükledi sonra 35 adet güncelleme yükledi şimdi 76 adet yüklüyor her yüklediğinde aygıt yoneticisinden bakıyorum yeni bi driver gelmişmi diye ve her seferinde nvidia driverini kurmayı deniyorum aynı şuan 76 güncelleme atıyor sonrasında yine bilgilendiricem. malesef güncel arkadaslar

• quote:

Arkadaşım donanımsal olduğunu birden çok kez söyledim zaten

Sen donanımsal dedin diye çare aramayalım mı birader? Sana şurada yardımcı olmaya çalışıyoruz diklenmenin bir alemi yok. Bios'a gir default çek dedim yaptın mı? Önce default çek, sonra hangi bios sürümünü kullandığını söyle. Bios update yapman da gerekebilir cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Ekim 2016; 23:31:59 >
    Kardeşim yardımların için çok telekkürler ama cevabını verdiğim soruları soruyosun bak üstü oku ne demişim biosta restore default yaptığımda save and exit cekiyorum yeniden baslatıp bios ekranına atıyor tekrar yine save and exit yapıyorum bu sefer siyah ekranda kalıyor ama biosa girip fast bootu disabla launch csm yi enable secure boot controlu disable yapınca pc acılıyor restore default yapınca boot menüsü boş kalıyor dolayısıyla tekrardan biosa otomatik atıyor yada siyah ekrabn kalıyor

Bios sürümün nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Bios sürümün nedir?
    DriverPack Solution ile deneyiniz:https://drp.su/tr/

Bir de şöyle bir şey var:
    https://forum.donanimhaber.com/m_94794024/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 4 Ekim 2016; 1:36:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.