Şimdi Ara

Formattaki Sorunum [ÖNEMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Blgisayarıma her zaman oldugu gibi format atıyorum.

Windows 7 kurdugumu dusunun işte herşeyi yapıyorum format baslıyor dosya genişletme filan %100 oluyor.Biliyorsunuzdur o sırada bilgisayar reset atar.Benimkide atıyor ancak formata dvam etmiyor.Cd veye dvdden on yukleme yapmak için 1 tusa basın diyor.

Herşeyi denedim geçmedi.Ne yapmalıyım ? Reset sırasında cdyi cıakrdıgım bile oldu veya biostan 1 e hddyi aldıgımda oldu ancak bu sorun bir turlu hallolmadı.

• zazax3 Z kullanıcısına yanıt
    Kullandığın CD/DVD arızalı olabilir başka biri ile dene
  • mübarek hdd yi 1 ci sıraya almıcaksın veya cd yi çıkarmayacaksın bekle o cd dvd den tuşa basın yerindende basma bişeye devam eder o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

arızalı değil hacım.Cokca kasaya format atıyorum bilgisayarcıyım ama cozemedim
    quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfb1907

mübarek hdd yi 1 ci sıraya almıcaksın veya cd yi çıkarmayacaksın bekle o cd dvd den tuşa basın yerindende basma bişeye devam eder o.

devam etmiyor işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazax3 -- 26 Temmuz 2013; 22:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazax3

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

arızalı değil hacım.Cokca kasaya format atıyorum bilgisayarcıyım ama cozemedim
    quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfb1907

mübarek hdd yi 1 ci sıraya almıcaksın veya cd yi çıkarmayacaksın bekle o cd dvd den tuşa basın yerindende basma bişeye devam eder o.

devam etmiyor işte :)

PC BOZULDUĞU İÇİN Mİ FORMAT ATIYOSUNUZ
  • zazax3 Z kullanıcısına yanıt
    merhaba

o sirada herhangi bir tusa basmaman gerekiyor, o asamayi zaten gecmis oluyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.