Birçok kurtarma programı var ve bunlar genelde dosya dosya olarak kurrtarıyor. 400 gb lık veriden yaklaşık 35 gb ını kopyalamadan silmişim. Şimdi bu dosya dosya kurtaran programlarla kurtardıgımda 35 gb lık veriyi kurtarıp kurtarmadıgımı tektek kontrol ederek bulabilmek ömür törpüsü. Kontrol etmeye üşenirsemde 400gb+ 365gb = 765gb boşuna alan kullanmış olacagım.
Doneleri dosyalar halinde klasörlere koymuştum.Resim ve rar larda genelde sorun yaşamıyacagımı biliyorum. Evvelce yaptıgım kurtarmalarda kurtardıgım açık exe,word ve txt leri açamamış vede sorun yaşamıştım.
Benim sormak ve ögrenmek istedigimse şu;
a- word ve txt leri düzgün kurtaran ve b- kurtarma öncesi klasörlerimle bunların içindeki alt klasör vede içlerindeki dosyaları gösteren denediginiz bir kurtarma programı arıyorum.
Bu vasıftaki bir kurtarma programını bulursam,35 gb lık veriyi saptayıp kurtarma şansımda çok kolaylaşacak. Bilginizle katkınızı rica ediyorum.
Active Partition Recovery programını kurup bir bakın, işinizi görebilir diye umuyorum. Programın full olması gerektiğini hatırlatayım, şayet bu işi çözemezseniz googleye "programcı rupi" yi sorun o size yapmanız gerekenleri söyler. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
bu konu başlıgının altında yaklaşık 10 adet bilgi paylaşımı türünde üyelerden gelen ve yasak içermeyen nitelikteki mesajlaşmları vardı. Hepsinide silmişler ve şimdi tek cevap kalmış acaba neden.
Dostum aynisi benim basima geldi. Raise.Data.Recovery bunu full surum bul indir.diskin icerigini oldugu gibi klasorler halinde falan 100% kurtariyor.Ben bununla birtek dosyami bile kaybetmeden kurtardim.Bulamazsan bana ozelden msj at