Şimdi Ara

Formatla silinen veriyi kurtarma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim 5-6 GB'lik bir klasörüm vardı. İçinde bayağı uğraştığım işe yarar bir milyon tane program, bir milyon tane anı, bir milyon tane fotoğraf falan vardı. Formatla gitti onlar. Kurtarmanın yolu var mıdır?

Birde şu var; klasörü "mylockbox" diye bi programla kilitlemiştim (şifrelemiştim). Ordan görünür yapıp ordan şifreliyordum klasörümü. Yani şimdi hiç birşey yok. Yardımlarınızı bekliyorum

• Formatla silinen veriyi geri getirmek mümkün sadece bunu sıradan bir kullanıcı yapamaz. Özel programlarla mühendislere ya da işin gerçekten ehli olan birisine götürürsen yapabilirler. Yanlız biraz tuzlu olabilir. Son olarak söylediğine göre 5-6 gb lık verin varmış formatlamışsın. PC' yi formatladığında ya da başka bir şekilde hiç bir şeyi hdd den silemezsin sadece silindi olarak gözükür ve sen erişemezsin. Bazı programlarla yapılabilir buda zor bir işlem. Zor dediğim çok az kişinin bu işlemi yapabildiği ve silinen verinin kurtarılması da kolay bir işlem değil. Lakin sen verileri sildikten hdd' yi doldurduysan senin silindi olarak işaretlenen verilerinin üzerine yeni yüklediklerin eski yüklenenlerin üzerine yazılmış olabilir ve gerçekten de silinmiş olabilir. Sonuç olarak veriyi kurtarmak %100 değil.
  • recuva isimli programla bi derin tarama gerçekleştir sonuç alamazsan daha profesyonel bir yazılım olan getdata recover my files programını kurun(full versiyon olması gerekir) ve recover a drive menüsünde(accidental format yazan menü) seçip diskini tarat.bu işlem uzun sürecektir ama eğer bu silinen verilerinin üzerine yeni veriler yazılmamışsa dosyalarının büyük çoğunlugunu bulacaktır..
  • tesekkurler beyler deneyecegim bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önünde iki seçenek var ya para verip şirketlere kurtartacaksın verilerini ya da internetteki bazı programlar aracılığıyla kurtarmaya çalışacaksın eğer çok önemli değilse ikinci seçeneği seç ama çok önemliyse bi miktar para verip verilerini kurtarmanı tavsiye ederim
  • windows.old dosyasında olmaları gerek
  • easy recovery isimli programı tavsiye ederim gayet başarılı tüm verilerini kurtarmasada çoğunu geri getirebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

windows.old dosyasında olmaları gerek

hocam bu dosyaya nasıl
    ulaşırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formatı c yemi attın d yemi attın vede dosyalar nerde idi
  • benimde 1 tb lık film arşivim silinmiştı Handy Recovery 5.0 diye bir program var hepsini kurtardım yalnız burada dikkat etmen gereken sildiğin diskin üzerine veri yazılmamış olucak ve programla taratıp bulduğun verileride başka diske yazıcaksın...
  • recuva isimli program vardı, derin tarama yaptırarak kurtara bilirsin belki
  • Profesyonel bir firmadan yardım almalısınız.
  • Milyon tane program milyon tane resim anılar.. 5-6 Gb ?

Easy Recovery yetecektir onları kurtarmak için.

Adam 5-6 gb diyor profesyoneller yapabilir destek almalısınız vs.. Herkes çıkarcı herkes bencil olmuş arkadaş.
  • EasyRecover işinizi görecektir. Fakat merak edip aratınca şunu da buldum, belki yardımı dokunur.

http://www.youtube.com/watch?v=tPlCnRFkNU0
  • Handy Recovery 5.0 diyorum başka birşey demiyorum 1tb mkv filmi kurtardım...
  • recoveryde saten windows.olddan buluyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.