Şimdi Ara

Format zamani renkler garip oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdan da belirtdiğim gibi bilgisayarı yeni aldim biosdan format atıyorum renkler garip oluyor (diger bilgisayarda normal gidiyor format).hem windows10 bilgisayar çok kasıyor yani task manager 100% cpu 100%harddisk gösteriyor ram 4gb paylasimli ekran karti 1779mb pointblank low ayarda oynuyorum yine kasiyor.windows 10dan olurmu sizce onun icin windows 7 kurcamda ha bu arada directx 12

• hocam şimdi bende samsung monitör var format atma yerine gelince renkten renge giriyordu mavi sarı kırmızı beyaz falan ben buldum inş dediğim şey seninde işine yarar...renkler geldiğinde monitörü güç düğmesinden kapatıyorum açıyorum normal ekran gelior...kasma işleri bir çok sebebden olabilir onu daha bilgin biri cevaplasın...!
  • Azeri olduğumdan sizi iyi anlayamıyorum.Bende yani pc taşınabilen bilgisayar.Söylediklerinizi yapdım ama olmadı ve de bilgisayar özellikleri böyle Format zamani renkler garip oluyor Format zamani renkler garip oluyor i Format zamani renkler garip oluyor dün daha garip bir olaya rast geldim.windows 10 bilgisayara 9.9 puan veriyor anlayamadım.rakamlar değişilmemiş bu bilgisayar nasıl bilgisayar yani hangi oyunları götürür Call of duty serilerinden Dün windows defender korumasını kapattım artık biraz daha iyi çalışıyor ama yine pointblankde ani fps düşümü oluyor.4 5 saniye sonra iyi oluyor Şu bios sorunu çok dertli olucak galiba hiç bir yerde yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.