Şimdi Ara

format veya dll. silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc den office programı kalkmıyordu ve ben bunu elde silmek zorunda kaldım ama dll dosyaları kaldı onu silmedende yeni office yuklenmio benm sorunum sole;
    ben bu dll. dosyalarını silmek istiyorum ve bi arkadasa sordum o da makinayi actıgında windows 98 cd tak ve cd rom ile pc baslat dedi karsına cıkan ekranda cd rom destegi ile dosa geci sec dedi ve oraya da silmek istedigim dell dosyaların yuklu oldugunu bolumu(c , d, g,) vb. sec orayada del *dll yaz dedi ve tum dll dosyaları silinsin dedi....
    bi diger yontem ise windowsun oldugu yere windows dısındakileri yedekle ve windowsa format dedi sonra tekrar windows kurdugunda dll. dosyalarını windows tanımıyacak yabancı gibi gorcek sende cok rahat elle silersin dedi...

arkadaslar bu 2 yontem ise yararmı yararsa hangisi yapmamı tavsiye edersiniz....

not:windos ile office farklı bolumlerde yuklu (c , g)...

• hehe.office istersen 80. sürücünde olsun.windowsun içine dll açmadan çalışmas ki :)
    yani yine kalır sisteminde dlller.
    your uninstaller 2008i dene bakalım orada office görünürse temizlersin.ayrıca 2003 se eskisi 2007 kurmayı dene bir de :)
  • mesut kardes ben dll silmye calısıyorum eger silerse ofis 2003 kurcam pc ye dll dos dan silinmez mi yani? ofis 2007 pc de yuklu ve silinmıyor son olarak your unistall 2006 denedim ama prog görmiyor..
  • dostum dos dan herşeyi silersin ama sen office i D sürücüne kurdun ve bu mantıkla D sürücüsündeki dll leri sileyim olsun bitsin diyorsun
    ama office windowsun içine birsürü dosya atmıştır, dll lerde buna dahil.o yüzden diğer diskteki dll leri silmen işini görmeyecektir demek istedim ben.
    şu dosyaları elle sildiğinden önceki bir zamana sistem geri yükleme yap.
    o zaman belki uninstaller görebilir office i.
  • hmm anladam kardes peki windowsa format atsam diger sürücüdeki dll. leri elle silebilirmiyim? bu arada ofisi dun sildim elle fakat sistem geri yukleme ile düne gidemiyorum:(
  • düne gidemiyorsun evvelki güne git.3 gün öncesine git.5 gn öncesine git eğer sorun olmazsa.eski bir tarihe git yani.
    hah bak c ye format atarsan hiçbirşey olmaz tekrar kurabilirsin office i.o konuda sana garanti verebilirim ;)
    peki sen office i C ye kurmayı denedin mi tam bu noktada?
  • evet kardes ofis c'ye kurulmuyor...

bide evet formatta ofis kurabilirim ve o dll. rahatlıkla silebilirim dimi? son olarakta yanlıs soledim kusra bakma düne degil hic bir gecmise gidemiyorum bunun sebebi ne acaba? normalde mesela 30ocak aksamı ben pc yi sistem geri yukleme ile o gun sabah ki haline getirdm ama 31 ocakta ise pc sistem geri yukleme yapma sansı vermiyor... pc i 1 veya daha eski gunlerin gecmisine gitmiyor...
  • sistem her gün geri yükleme noktası oluşturmaz.bir driver kurarsın, bir program vsvs.çalışma mantığı tam olarak nasıl bilemiyorum ama dediğim gibi hergün geri yükleme noktası oluşturmuor.bu duruma maruz kalmamak için manuel olarak sistem geri yükleme noktası oluşturmak daha sağlıklı olacaktır bu anlamda.
  • daha once bilmiodum sistem geri yuklemeyi gec ogrendm galiba:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.