Şimdi Ara

Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bu gün aldığım yeni kasama format atamıyorum windows dosyaları yüklüyor fakat dil ve klavye seçimine geldiğinde ne klavye den nede mouse tan tıkırtı yok.Buyrun buda konu linki;
    http://resim.donanimhaber.com/m_62929319/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62960904
    Konuya bakmayanlar için sistem özeti ;
    Aerocool strike x gt black bilgisayar kasası
    High Power Element Bronze 600w 80+ güç kaynağı
    Intel i5 3570k işlemci
    Gıgabyte z77-d3h
    Kıngston 4 gb 1333 mhz cl9 ram x2
    Asus hd7850 directcu 2gb 256 bit ddr5 ekran kartı
    Not:Dwd diğer bilgisayarımda denenmiştir.Şu anda yeni pc den yazıyorum aldığım yerde format atmışlar.Fakat 100 gb yer kaplıyor.Ondan format atmayı düşünüyorum.
    Edit:Sata 2 hdd ve sata 2 dvd multi var fakat ilk defa bu kadar bekledim yaklaşık olarak 15 dk bekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempozium -- 10 Temmuz 2012; 21:00:02 >

• UP Yardım dh
  • 2 tane cd daha yaktım farklı sürümlerlen fakat olmuyor...
  • ilginç bi sorun açıkcası. Sadece klavye takılıyken yada sadece mouse takılıyken bir dene bakalım onlarmı çakışıyor. Yada ps2 varsa onla denemeni tavsiye ederim.
  • USB'de sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bertrand Russell -- 11 Temmuz 2012; 11:40:48 >
  • Klavyem ps2 şu anda twonanın dediği gibi yapıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Klavyem ps2 şu anda twonanın dediği gibi yapıcam :D

Hocam aynı sorun bendede vardı şimdiye kadar yapamadığın tek sorundu ve pc ciye götürdik sen formatı at geri sal taktım benimn mause yi yine aynı bunun ayarı biostan biosta ara orda mouse ve klavyenin altalta olduğu bir yer var onlar disable onları enablle yap çok kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerek46

Hocam aynı sorun bendede vardı şimdiye kadar yapamadığın tek sorundu ve pc ciye götürdik sen formatı at geri sal taktım benimn mause yi yine aynı bunun ayarı biostan biosta ara orda mouse ve klavyenin altalta olduğu bir yer var onlar disable onları enablle yap çok kolay

Arkadaşım geldi(mangdasire) onun 32 bitlik modifiyeli windows atınca mouse oynadı oldu yani bakıcam şimdi bide öyle teşekkürler.
  • Modifiyeli windows atabildim sorun çözülmüştür konu kilit :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.