Öncelikle herkeze Selam.... Benim sorunum çok acayip birşey oldugu için bir çözüm bulamadım ve sizlere sorma gereği duydum..
Bilgisayarıma Format attıktan sonra bütün driver leri ve update leri tamamladım. herşey iyi çalışıyor yanlızca bilgisayar defaultta iken yani hiçbir program vs çalışmazken winamp ı açtığım zaman gözüme birşey takıldı. winamp ın eko dalgalanmalarının oldugu kısım yavaş ve ayeste bir biçimde hareket ettiğini fark ettim. daha sonra bazı denemeler yaptım ve çalıştır satırına dxdiag yazıp dxdiag ı açtığımda herşey normale dönüyor.bilgisayarın o ekrandaki yavaşlama ve ayestelik ortadan kalkıyor hızlı bir biçimde dçalışmaya başlıyor. problemim ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum....
--Bilgisayarımın özelliklerini--
intel pentium D 2.8 işlemci 2 gb Ram Zotac 8800 gt ekran kartı philips 22'' lcd ekran Xp Home Edition işletim sistemi. İntel D936 anakart Ocz 500W Powersuppley
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sorunu tam anlayamadım ya .. Şimdi görsel olarak yavaş hızlı mı? Yoksa ses olarak hızlı yavaş mı anlayamadım :/
Ses ile alakalı bir problem yok görsel olarak yavaş o eko dalgalanması yavaş yavaş hareket ediyor ama dxdiag ı açınca herşey normale dönüyor..
oyun kur 3d denemesi yap bakalım , dxdiag taki 3d denemesi değil , ekran kartından yada driverindan kaynaklanan bi olay var sen deneme yap anlarız o zaman
nfs undercover 1680*1050 çözünürlükte format atmadan önce akıcı bir şekilde takılmadan oynanıyordu şimdi bir akıcılık yok... aynı şekilde counter strike 1.5 de aynı şekil örnek olarak TAB'a basınca fps düşmesi gibi şeyler oluyor..
ekran kartı driverini ve drectx leri güncelle sorunsuz kurludğundan emin ol , aygıt yöneticisinde soru işaretli kısım bırakma
Dediklerini yaptım ama herhangibir değişim yok arkadaşım herşey aynı... anlamadığım şey dxdiag ı açınca neden herşey daha akıcı oluyor kapadığımda eski haline dönüyor. çok saçma sapan bir durum.