Şimdi Ara

Format sonrası oyunlar kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar casper nirvana nb 15.8 model laptopum var laptopu alalı 1 yıl oldu 2 gün önce bilgisayara format atayım dedim çok fazla dolduğu için fakat oyunlarda sorunum yoktu format attım ve şimdi en basit oyunlar bile kasıyor ekran kartım NVIDIA geforge gt 740m  Format sonrası oyunlar kasıyor

internette bi kaç video izledim videoda anlatılanları yaptım resimde işaretlediğim yer nvidia gpu etkinliği videodaki arkadaş oyun açtığı zaman burda gözüküyordu fakat ben ne yaparsam yapayım oyun bu bölümde çıkmıyor tam olarak nedenini bilmiyorum sanırım oyunları nvidia ekran kartıyla çalıştırmıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=1XpatcsGQg8&app=desktop bu videoda söylenilen herşeyi yaptım fakat buda işe yaramadı

Format sonrası oyunlar kasıyor

aygıt yöneticiside bu şekilde nvidia ekran kartını kaldırdım internetten tekrar driver yükledim fakat sorunum çözülmedi lol oynarken önceden 120 fps alıyordum fakat şuan 9-10 fpsyi geçmiyor lütfen yardım edin 2 kez format attım sorunum çözülmedi

• Driverlarını yükleden mi hocam?
  • jazzbats12 J kullanıcısına yanıt
    Hocam formatı atmışınızda ekran kartı driver yükledinizmi? win10flnsa kendi yüklüo dio ama genelde eski kartları win10beceremez manuel yapmak gerekir

NVidianın sitesinden gt740arayıp son driveri indirmeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.