Merhaba arkadaşlar.Ben pc yi topladığımda W7 64 bit ultimate kurup vermişlerdi. Şimdi ben geçen hafta Windows8 ' e geçtim.Ardından pek beğenmedim ve 7'ye geri döndüm.Sonra biraz araştırdım ve Windows 8.1'e döndüm. 1 hafta sonra yani dün akşam ise W7 Ultimate 64 bit tekrar kurdum ama kendi DVDm ile. Sürücüler falan hepsi güncel ama Vatan'dan alırken kurdukları Windows'un performansını bu sürümde alamıyorum. Mesela öbüründe Crysis 3'ü hiç takılmadan oynamıştım ama bunda mesela ufak bir tünelden geçerken çatışma olmadığı halde (çatışma olan yerlerde hiç kasmıyor ) 80 fps 'den bir anda 40-50 lere düşüyor ve aniden düştüğü için oyun kasıyor ve o tüneli geçtiğim zaman kasma geçiyor.Sonra o tünele tekrar dönüyorum ve yine kasıyor :D Ama ilk Windows da ise böyle bir sorun yoktu.Tüm Driverlar güncel.Oyun oynarken ekran kartı max. 67 dereceye çıkıyor işlemci ise 45 derece falan.Sistemim : Corsair Carbide 400R 750 Watt İ5 4670K SAPPHIRE R9 280X Vapor-X MSI Z87-G43 Gaming anakart.
Şimdi bir de ekran kartının Beta Driverını kuracam bakalım ama sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Şimdiden sağolun :)