Şimdi Ara

Format sonrası donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 1 yıl önce pc aldım.

1 Yıl sonra virüsler felan bulaştı format atmak zorunda kaldım .

Orjinal format cd si olmadığından dolayı Sahte Windows 7 Cd si ile format attım...

Format attıktan 1 ay sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.

Online oyunları oynayamaz hale geldim..

Online oyunlarda oyuna girdikten 2 - 3 dakika sürmeden pc donuyor ve sürekli Reset atıyordum...

Durum hiç bir şekilde düzelmedi ve size başvurdum...

Yardımlarını bekliyorum iyi akşamlar diliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aynı sorun bendede oldu fakat hiç bir şekilde ne yaptıysam düzelmedi bilen yardım etse...
  • format sonrasında otomatik olarak win 7 driverleri yükler sorun 1-2 ay sonra başladı dediğine göre driverleri kontrol et güncellemeleri yap eğer düzelmezse bi daha uğra
  • driverların güncelliğini kontrol edin.
    flash player, directx gibi ek uygulamaların güncelliğini kontrol edin.
    yüklediğiniz işletim sistemi güncellemeleri yüklemek istersen sistemi kasıyor olabilir. güncellemeleri alın.
    os kurulumu yaptığınız dvd de sorun olabilir farklı bir dvd ile kurulum deneyin.
  • Peki donmanın sebebi donanımsal olabilir mi ? Hdd Ekran Kartı Power Ram Anakart hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumdays

Peki donmanın sebebi donanımsal olabilir mi ? Hdd Ekran Kartı Power Ram Anakart hangisi

HDD'de bad sector olması durumunda donma yaşayabilirsiniz. Ekran kartının yada işlemcinin kapasitesini aşacak işlemler yaptığınızda sistemde yavaşlamalar olabilir. Ram dolduğunda da sistem kasacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.