Şimdi Ara

Format sonrası bilinmeyen aygıt hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows7 format attım DRİVERları otomatik filan yüklemiş ama BİLİNMEYEN AYGIT güncellememiş sadece sarı uyarı simgesi var nasıl güncellerim acil yardım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yardım Edicek Yokmu Arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alacan11

Yardım Edicek Yokmu Arkadaşlar...

bazen böyle kalabiliyor bir tane herşey tam tamına çalışıyorsa sağ tuş kaldır bile diyebilirsin birşey olmaz.
  • Anakart üreticisinin sitesinden güncel driverları yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Asus anakart ise ATK driver'ı olabilir.
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Ben format attım sonra driverları yüklücektim sonra baktım yüklememe gerek yokmuş çünkü yüklemiş resimdede gördüğünüz gibi format attım internete bile girdi format attım masaüstü geldi herşey yüklenmiş olarak geldi bende şaşırdım tek bu bilinmeyet aygır sarı uyarı veriyo o yüzden tedirgin oldum DRİVERLERİ YÜKLESEMMİ ACABA.?
  • O bilinmeyin aygıt üzerine tıklayıp detayları buraya yazabilirmisin ?
    Ya da everest'i yükleyerek o aygıt üzerine tıklayıp neyin driverı olduğunu öğrenebiliriz.
  • Şimdi Baktım Diğer Aygıtlar Seçeneği yok olmuş https://store.donanimhaber.com/98/3b/c2/983bc28a8ec7ab587bb28f956e046f27.png

• Windows Update ile kendi yüklemiştir yüksek ihtimal.
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    aaa Heralde Saol kardeşim ya bide format attımya biraz yavaş ya ne yapmam lazım nette gezerken gecikmeler oluyo
  • alacan11 kullanıcısına yanıt
    Formattan sonra en sağlıklısı bilgisayar masa üstü ise, Anakart, Ethernet, Ses ve Ekran kartı sürücülerini sitelerinden indirip kurmalı ya da laptop ise laptopun sitesinden indirip kurmaktır. Windows sistemi çalıştırabilmek için sadece kendi sürücülerini yüklüyor.
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Eyw kardeşim saol bende pcnin driverları var onları kurucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.