Şimdi Ara

Format sonrası Asus Certificion i nasıl yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PC ye format attım win7 x64 olarak yükleme yaptım sonrasında . Asus cert dosyası olan asus.xrm-ms dosya yedeğim var. Etkinleştirme sürem bittiğinden uyarı alıyorum windows ekranından. Bu dosyayı etkinleştirmede nasıl kullanabilirim? Bilgisi olan paylaşırsa ya da beni yönlendirirse minnettar olurum. Saygılar...

Düzeltme.... Bu dosyalar yanılmıyorsam kullanılan board (benimki asus) biosu ile etkinleştirme yapıyor. Bir arkadaşım yolunu yöntemini anlatmıştı ama ben verileri silmişim ulaşamıyorum. Bu cert dosyalarını internetten de bulmak mümkün olduğuna göre sadece benim değil pek çok kişinin de işine yarayabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 7 Haziran 2012; 14:16:26 >

• Sertifika dosyası size mi ait?

i6s ios 14.0.1 checkra1n
  • Evet. Ama araştırınca web de indirilebilir durumda bu dosyalardan da var görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sertifika dosyanızı C: sürücünüze atın. Başlat tuşuna basıp cmd yazın. çıkan sonuca sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'ı seçin.

Komut istemi ekranında;

slmgr.vbs -ilc C:\asus.xrm-ms yazıp enter'a tıklayın ve yüklendi yazısının gelmesini bekleyin.

Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın bakalım olacak mı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

i6s ios 14.0.1 checkra1n
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.