xp yüklerken hdd yi biçimlendirdikten sonra kur dosyalarını yüklerken donuyo.farklı yerlerde donuyo örn: %58 , %20 , %96 vb.
denediğim yöntemler: 4-5 tane farklı xp cd si 3 tane cd rom 1 tane işlemci 1 tane ram(kesin olarak çalışıp çalışmadığını bilmiyorum) bios pilini çıkarttım ıde leri değiştirdim 1 tane ekran kartı dosta hdd yi biçimlendirdim pc yi cd den açtım böle açılıyo onboard ekran kartından denedim yine aynı sıcaklık değerleri normal
geriye bi hdd birde anakart kalıyo değişmeyen.onlarda elimde yok var mı başka yapılabilcek bişey?
verdiği mavi ekran hatası
up
Haxdoor virusudur buyuk ihtimal. diskinizin tamamina format degil fdisk atin. anlatayim sizde yapin eger d surucunuzde yedeklenmesi gereken birsey varsa baska makinede yedeklemenizi yada baska diske aktarmanizi tavsiye ederim. Makinenizi xp cd sinden acin. kurulum ekranina geldiginizde tum disk bolumlerini silin bolunmemis alan tum disk alani oldugunda f3 tusuna basin makine restart oldugunda kapatin. sonra tekrar acin ve xp cd sinden baslatin. diskinizi tekrar bolumleyin. sorun buyuk ihtimal ortadan kalkacaktir. kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Haxdoor virusudur buyuk ihtimal. diskinizin tamamina format degil fdisk atin. anlatayim sizde yapin eger d surucunuzde yedeklenmesi gereken birsey varsa baska makinede yedeklemenizi yada baska diske aktarmanizi tavsiye ederim. Makinenizi xp cd sinden acin. kurulum ekranina geldiginizde tum disk bolumlerini silin bolunmemis alan tum disk alani oldugunda f3 tusuna basin makine restart oldugunda kapatin. sonra tekrar acin ve xp cd sinden baslatin. diskinizi tekrar bolumleyin. sorun buyuk ihtimal ortadan kalkacaktir. kolay gelsin
dediğinizi yaptım yine aynı %94 te dondu kaldı öle
o zaman diskinizi degistirerek deneyiniz. Elinizde baska disk var mi?
baska ıde hdd m yok yarın bilgisayarcıya vercem bakalım pc yi o ne dicek sanırım sorun hdd diye düşünüorum