Şimdi Ara

Format attım,Hangi programları yüklemeliyim ? bu sorunun cevabı içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerle çok güzel bir konu paylaşmak istiyorum.
    Ben format attıktan sonra driverlarımı kurarım ve sonrasında aklıma gelen ilk şey: Hangi programları kurucam kim uğraşıcak tarzında sorulardır.
    Bu sorunun çözümünü bu blogda buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.Tamamen alıntı yapıyorum gerekli açıklamalar zaten belirtilmiş.

Ninite
    Bugün Twitter‘ımda yapılan bir paylaşım beni kullandığım bir siteyi tanıtma düşüncesine sürükledi ve gerçekten çok faydalı bir sistem olduğunuda belirtmeden geçemeyeceğim.
    Siteyide kısaca anlatmak gerekirse ; Ben bu siteyi Enver diye bi arkadaşımdan duymuştum ilk olarak ki siteye girer girmez ne yapmam gerektiğinide anlamıştım,Anlayacağınız arayüzü bu kadar kolay.O gün format atmıştım ve haricidiskiminde bende olmamasından dolayı indireceğim programları araştırmaya koyulmuştum ta ki msnden arkadaşım yardımıma yetişene kadar.Bu siteye gir indirmek istediklerini seç sonra en alttaki button’a bas , tek yapman gereken bu dedi.Ne olduğunu anlamadan kendini sitede buldum.Sitenin alt tarafında şu şekilde
     Format attım,Hangi programları yüklemeliyim ? bu sorunun cevabı içerde

program isimlerinin sıralandığını ve en alttada Get Installer diye bir seçenek olduğunu gördüm.İstediğim programları seçip Get Installer’a basınca bundan önceki formatlarda çektiğimin çile olduğunu anladım.Kısacası formattan sonra Ninite‘ye giriyorsunuz , yüklemek istediğini programları seçip arkanıza yaslanıyorsunuz.O zaten gerekenleri sizin için yapıyor.
    Unutmadan söyliyim programlar en güncel versionlarıyla geliyor : )
    alıntı : vatanay.com

• Güzelmiş.
  • Bence mükemmel birşey kesin inceleyin derim.
    Siz seçiyorsunuz istediğiniz programları o otomatik indirip bilgisayara kuruyor ve size hiçbir zahmet vermeden.
    Daha ne olsun ki :)
  • işe yarar tek tek arayacagina tık indir
  • Benim program arşivim var dvd yaptım. Adını da Her Derde Deva koydum. Benim için gerek yok. Başkaları için güzel bir paylaşım. Sağol.
  • Dvd'deki programları sürekli güncellemek zor iş :)
    Günceli burda zaten :)
  • Teşekkürler shotufuk
    Son zamanlarda gördüğüm en faydalı konuları sen paylaşıyorsun.
    Bu paylaşımında diğerleri gibi çok güzel devamını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ninite nin yüklediği programlar ingilizce oluyor ona göre yükleyi ama
  • Programlar güncel sürümlerle geliyormuş.Cok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

Teşekkürler shotufuk
    Son zamanlarda gördüğüm en faydalı konuları sen paylaşıyorsun.
    Bu paylaşımında diğerleri gibi çok güzel devamını bekliyorum.

Yorumun için teşekkür ederim.
    Faydalı oluyorsa ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürünen Merdiven

ninite nin yüklediği programlar ingilizce oluyor ona göre yükleyi ama

Doğru diyosun
    Ama şuna dikkat ettim winamp , foxit reader , firefox , skype , msn , gom player
    bunlar ingilizce gelse nolacak ki :)
    mükemmel hizmet
  • İngilizce olduğuna dikkat etmemiştim ama zaten Galathil'in dediği gibi zaten kullandığım programları sitesinden son version olarak indirdiğimden genelde ingilizce geliyodu onun için bana bir sorun çıkarmadı.
  • Teşekkürler güzel bişeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adri99

Teşekkürler güzel bişeye benziyor

• Ben şimdi eksik programları kurdum :) kullanımıda anlatıldığı kadar değil daha kolaymış,keşke 1 hafta önce açsaydın konuyuda o zaman nasıl faydalı olurdu bi bilsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Benim program arşivim var dvd yaptım. Adını da Her Derde Deva koydum. Benim için gerek yok. Başkaları için güzel bir paylaşım. Sağol.

Benim için de aynı durum geçerli aslında ama sürekli güncel olması çok iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Benim program arşivim var dvd yaptım. Adını da Her Derde Deva koydum. Benim için gerek yok. Başkaları için güzel bir paylaşım. Sağol.

Benim için de aynı durum geçerli aslında ama sürekli güncel olması çok iyiymiş.

ya ben bildiğin hayran oldum siteye msnde herkese anlatıyorum,havam olsun :)

• Nette en sevdiğim şey ; blogları takip edip beğendiklerimi paylaşmak .
    Faydalı olduğunu görmek zaten anlatılamaz :)
  • Herkesin bu siteyi görmesini istiyorum up
  • Gerçekten çok güzel paylaşım , Teşekkürler shotufuk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.