Şimdi Ara

Format Attım Hala Virüs Var Lütfen Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma bir virüs bulaştı internette herhangi bi sayfada bir şeye tıklasam yan sekmede p*rno sitesi açılıyo bilgisayarıma format attım sadece C sürücüsü var biçimlendirdim içini yeniden yükledim sorunum hala devam ediyo yardımcı olur musunuz ?

• DNS değiştir.
  • c sürücü haricinde başka bir birimde olabilir. d,e,f kaç tane varsa. hatta harici hdd usb bellkeler tümünü taratman gereklidir. kasperdky tavsiyemdir. eger sorun hala devam ediyorsa modeme virüs bulaşmış olabilir.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Peki modeme bulaşan virüsü nasıl silebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum Arabirim kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem sorunu tamamen ortadan kaldırır mı

• hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsan eklentileri kontrol et veya başlat > çalıştır > regedit kısmında arama bölümünde site ismini yaz çıkan dosyaları sil
  • Modeme virüs bulaşmamıştır merak etme.Chrome kullanıyorsan yüklü olan bir eklenti bu yaşamış olduğun spam ı sağlıyordur.Biraz daha açıklayıcı anlatırsan yardımcı olunabilir.
    Herşeyden önce Combofix yüklemeni check etmeni tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackto1996

Bu yöntem sorunu tamamen ortadan kaldırır mı

Kaldırmaz, bir süreliğine idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excution

Modeme virüs bulaşmamıştır merak etme.Chrome kullanıyorsan yüklü olan bir eklenti bu yaşamış olduğun spam ı sağlıyordur.Biraz daha açıklayıcı anlatırsan yardımcı olunabilir.

Eklentilerde hiç birşey yok bilgisayara 3 defa format attım bir tek chrome da değil her tarayıcıda aynı sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa150

hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsan eklentileri kontrol et veya başlat > çalıştır > regedit kısmında arama bölümünde site ismini yaz çıkan dosyaları sil

Eklentilerde bişey görünmüyo dediğini denedim bişey çıkmıyo interneti ortak kullanıyorum onunla ilgili bişey olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackto1996

quote:

Orijinalden alıntı: Excution

Modeme virüs bulaşmamıştır merak etme.Chrome kullanıyorsan yüklü olan bir eklenti bu yaşamış olduğun spam ı sağlıyordur.Biraz daha açıklayıcı anlatırsan yardımcı olunabilir.

Eklentilerde hiç birşey yok bilgisayara 3 defa format attım bir tek chrome da değil her tarayıcıda aynı sorun var

İnterneti ortak kullanıyorum sorun orda olabilir mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.