Merhaba arkadaşlar bilgisayar çok kastığından gereksiz bir kaç programı silemediğimden format attım ve bir kaç sorunla karşılaştım öncellikle sesten başlıyayım ses gelmiyor bir kaç forumda okudum yüklenmesi gerekiyormuş ama cdnin yerini bilmiyorum ve hangi marka olduğunuda bilmiyorum nereden öğrenebilirim 2cisi ise msn 8,0ı yüklemeye çalışltım bana acaip bir hata verdi Windows Update Agent 5.8.02469 diye bir hata verdi yüklemek için nasıl çözebilirim son olarakta dhdeki hiç bir gülücük felan çıkmıyor bunu nasıl yapabilirim?? LÜTFEN YARDIM EDİn!
1.si ses kartı driverini yükle 2. si internetten Windows Update Agent 5.8.02469 indir 3. hakkında bilgim yok
quote:Orjinalden alıntı: onur19031 Merhaba arkadaşlar bilgisayar çok kastığından gereksiz bir kaç programı silemediğimden format attım ve bir kaç sorunla karşılaştım öncellikle sesten başlıyayım ses gelmiyor bir kaç forumda okudum yüklenmesi gerekiyormuş ama cdnin yerini bilmiyorum ve hangi marka olduğunuda bilmiyorum nereden öğrenebilirim 2cisi ise msn 8,0ı yüklemeye çalışltım bana acaip bir hata verdi Windows Update Agent 5.8.02469 diye bir hata verdi yüklemek için nasıl çözebilirim son olarakta dhdeki hiç bir gülücük felan çıkmıyor bunu nasıl yapabilirim?? LÜTFEN YARDIM EDİn! bende dun format caktım bendede ses sorunu oldu driverını buldum tanımıyor yardım edebilen varsa sevınırım ses kartım: creative sound blaster live !
quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle quote:Orjinalden alıntı: onur19031 Merhaba arkadaşlar bilgisayar çok kastığından gereksiz bir kaç programı silemediğimden format attım ve bir kaç sorunla karşılaştım öncellikle sesten başlıyayım ses gelmiyor bir kaç forumda okudum yüklenmesi gerekiyormuş ama cdnin yerini bilmiyorum ve hangi marka olduğunuda bilmiyorum nereden öğrenebilirim 2cisi ise msn 8,0ı yüklemeye çalışltım bana acaip bir hata verdi Windows Update Agent 5.8.02469 diye bir hata verdi yüklemek için nasıl çözebilirim son olarakta dhdeki hiç bir gülücük felan çıkmıyor bunu nasıl yapabilirim?? LÜTFEN YARDIM EDİn! bende dun format caktım bendede ses sorunu oldu driverını buldum tanımıyor yardım edebilen varsa sevınırım ses kartım: creative sound blaster live ! http://www.driverara.com/ bu siteden tekrar bi bak model nosuyla beraber